Гумор продовжує життя, а невеликі гумористичні гороскопи підіймуть настрій великій кількості людей в офісі або серед друзів.

Зверніть увагу на те, які вказівки посилає вам астрологія. Гарний настрій в компанії вам забезпечено. Про це пишуть на порталі wou.edu.

Знаки зодіаку, гороскоп, фото: Pinterest
Знаки зодіаку, гороскоп, фото: Pinterest

Овен

Не напружуйтеся і не думайте над тим, де взяти грошей в термінову відпустку, адже дратувати вас може навіть стюардеса в літаку. Краще купіть собі аромапалочки, зберіть колекцію улюблених фільмів або хороших книг. Крім того, 100 відсотків відповідь на ваше запитання — горілка.

Телець

До твоїх дверей у цьому році прибуде загадкова коробка, Телець. У 2023 році пустіть свою напористість і правдолюбство на благі справи, на себе, коханого. Побалуйте себе, а ось перевиконати план на роботі або віддати останню сорочку комусь іншому ви завжди встигнете.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Близнюки

Перестаньте поводитися, як дитина, то як занадто дорослий, хоч в цьому році. Пора б уже прийняти якусь одну модель поведінки. Чорний Кролик допоможе Близнюкам перестати кидатися з боку в бік, напружуючи цим близьких.

Рак

Досить боятися себе справжнього, приховувати або придушувати почуття, пора стати безтурботним і веселим. Дерзайте, сміливо йдіть до мети і буквально змітайте все на своєму шляху. Кролик вам точно допоможе.

Лев

Ми розуміємо, Лев, ти хіпстер. Будь ласка, припиніть подавати людям обіди, які ви позбирали на смітниках. Чому б не переглянути свою поведінку, вийти із зони комфорту і зрозуміти іншу людину.

Діва

Для Кролика ви – справжній друг, зі своєю прагматичністю, практичністю і бажанням все розставляти по поличках. І він, за прогнозами, готовий вам допомагати.

Терези

Сміливо дерзайте і Кролик допоможе вам у здійсненні планів. Міняйте зачіску, колір волосся, машину. Відправляйтеся у відпустку в саме незвичайне місце. Під відпусткою я маю на увазі малобюджетну поїздку.

Скорпіон

Один рецензент сказав: "Рукостискання, безперечно, вище за номінацію". Рекомендуємо скасувати ці плани та привертати увагу до себе, улюблених. Кролик може стати вашим другом, але для цього вам потрібно менше звертати увагу на інших, працювати набагато старанніше і ставити конкретні цілі.

Стрілець

Стрілець, питання, яке ви поставили Всесвіту минулого тижня, було "скільки котів забагато?" Сім. Сім котів — це ДУЖЕ забагато. Не забувайте, цілеспрямованість поряд з вашою любов’ю до себе обов’язково допоможе здійснити мрію.

Козеріг

Наступний рік буде наповнений чудесами, якщо ви навчитеся миритися з близькими, звертати увагу на деталі і добре відпочивати. Тільки відпочивати не значить гуляти всю ніч на проліт, а нормально висипатися і займатися спортом.

Водолій

Не забувайте вчасно оплачувати рахунки і купувати їжу додому. Маленька порада – ваша геніальність нікому не видна, тому що частенько ви залишаєте розпочату дуже цікаву справу на півдорозі.

Риби

Ваш раціон повністю складатиметься з сирних крекерів з арахісовим маслом і житніх чіпсів. С пробуйте на початку року змінити тактику поведінки і почати діяти. От є у вас мрія, не думайте просто про неї, не розповідайте друзям або рідним в надії, що, а може… Сміливо складайте план її реалізації.

Нагадаємо, ми писали, що гороскоп на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку: Чорний Кролик принесе Ракам кризу, Овнам гроші, а Козерогам нове житло.

Як повідомляв "Знай.ua" не можуть жити без сюрпризів: 5 знаків зодіаку, яких приголомшують сюрпризи.

Також "Знай.ua" інформував, кому пощастить, а на кого чекає розчарування з 1 по 7 січня 2023 року за знаками Зодіаку.