Українці дедалі частіше скаржаться на те, що платіжки за газ приходять із запізненням, тож іноді не вдається вчасно його сплатити. Але в газопостачальній компанії "Нафтогаз" нагадали, що клієнти можуть самі сформувати рахунок та не чекати на доставку від "Укрпошти".
Таку інформацію надали у пресслужбі "Нафтогазу", відповівши на докори клієнтів про те, що платіжки за газ приносять із запізненням. Як правило, "Укрпошта" розсилає рахунки після 20-х чисел кожного місяця.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Клієнтам пропонують скористатися онлайн-сервісами, щоб отримати платіжки вчасно і не чекати на листоношу.

Щоб сформувати рахунок в особистому кабінеті, потрібно перейти до розділу "Історія розрахунків" і навпроти бажаного рядка обрати "Завантажити рахунок".

У чат-боті також доступна така функція: розділ "Мій рахунок", далі вказуєте особовий рахунок і обираєте "Завантажити рахунок", але не забудьте вказати прізвище власника рахунку.

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також клієнти можуть роздрукувати паперовий рахунок у терміналах EasyPay. Ось покрокова інструкція:

  1. У рядку пошуку у верхній частині екрана терміналу ввести "Нафтогаз" та обрати послугу "Нафтогаз (рахунок на оплату)" або обрати цю послугу у категорії "Комунальні платежі".
  2. Ввести номер особового рахунку та вписати прізвище клієнта – власника особового рахунку.
  3. Після цього система на екрані відобразить деталі цього рахунку.

"Або Ви можете отримати рахунок звернувшись до наших партнерів – ПУМБ, Ощадбанк та Нова Пошта для отримання паперового рахунку", - додали в компанії.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Нагадаємо, українцям нагадали, як "позбутися" штрафів за порушення правил дорожнього руху: є два способи

Раніше ми писали про те, що у "Нафтогазі" розповіли, які АЗС працюватимуть у разі блекауту