Українці не очікували від варварської країни нічого іншого, тому мужньо зустріли новорічну атаку на нашу країну.

Повідомляється, що сили ППО збили 45 повітряних цілей, які несли смерть нашим людям у святкову ніч. Але не обійшлося без "прильотів".

"Вночі Київська область відбила атаку дронами-шахідами. Країна-терорист цілилась у об’єкти енергетичної інфраструктури. По області було запущено майже три десятки безпілотників. Попередньо, без постраждалих. Є пошкодження об’єкту інфраструктури. Усю ніч на місцях збиття працювали екстрені служби", – повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Також КМДА повідомили, що на відкритій ділянці червоної гілки метро знайдено предмет, схожий на уламки російської ракети – тому поїзди рухаються до станції Арсенальна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Рух поїздів «червоною» лінією метро здійснюється від «Академмістечка» до «Арсенальної». На коліях відкритої ділянки виявлені сторонні предмети, схожі, за попередньою інформацією, на уламки ракети. Працює вибухотехнічна служба", – йдеться у повідомленні.

У столиці уламком ракети був пошкоджений автомобіль.

уламки дрона пошкодили автівку у Києві
уламки дрона пошкодили автівку у Києві

Також голова ГУПН у Київській області Андрій Небитов показав уламки дрона, який збили над Київщиною.

"Можна сказати і дешево, і несмачно! Справжній орко – style. І ці уламки не на фронті, де йдуть запеклі бої, вони тут, на спортивному майданчику, де грають діти. Це все, що потрібно знати про державу-терориста та її армію", - написав Небитов.

уламки іранського дрона-камікадзе на Київщині
уламки іранського дрона-камікадзе на Київщині