Салати нарізаються, новорічна музика грає, а всі ми чекаємо на Новий рік зі світлом, щоб включити гірлянду (якщо вона у вас ще не на батарейках), послухати звернення президента Зеленського і з вірою у перемогу вирушити у 2023 рік.

Але ж у тих українців, у сім'ях яких є дітки, з'являється нова дилема: як непомітно покласти новорічні подарунки під ялинку?

І щоб після бою курантів не відривати дитину на кухню "за ножиком", похапцем суваючи коробочки під новорічне дерево, ми вам підкажемо найкращі способи.

Подарунки друзям на Новий рік під ялинку
Подарунки друзям на Новий рік під ялинку

Найпростіший спосіб – відволікти дитину.

Поки один з батьків грає з дитиною, інший поміщає подарунок під ялинку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На одному із форумів дбайлива мати поділилася своїм секретом. У новорічний вечір вона кличе дітей на кухню та каже, що бачить у вікно Санта Клауса. Поки малюки намагаються розглянути зимового чарівника та його помічників-оленів, тато кладе подарунки, а потім швидко приходить до родини. Мама зітхнувши каже, що Санта КЛлаус дуже швидко зник. Заходячи до зали, де стоїть ялинка, діти перші бачать подарунки та радіють. А батьки вдають, що дуже здивовані тому, як Санта Клаус так швидко і спритно залишив презенти.

Санта Клаус. Фото: Hotelli Aakenus
Санта Клаус. Фото: Hotelli Aakenus
Санта Клаус. Фото: Hotelli Aakenus

Такий фокус спрацює із маленькими дітьми. Але дитина 9-10 років вже може не "купитися" на цей трюк. Тут треба діяти хитрішими. Наприклад, вирушити всією сім'єю на прогулянку та попросити людину, якій довіряєте, покласти новорічний подарунок під ялинку.

Інші способи оригінально вручити новорічний подарунок:

  • сховати презент у будь-якому місці в будинку та пограти з дітьми у "Холодно-гаряче";
  • влаштувати новорічну лотерею, в якій розігруєте солодощі та приємну дрібницю;
  • намалювати карту квартири та хрестиком вказати, де знаходиться "новорічний скарб";
  • покласти подарунки у різних місцях та дати дитині папірці з підказками;
  • вручіть "лист від Доброго чарівника", де зазначено, де лежить новорічний подарунок.

Новий рік, кадр з "Країна У"
Новий рік, кадр з "Країна У"

Нагадаєємо, як загадати бажання на Новий рік так, щоб воно точно збулося: 5 надійних способів.

Раніше ми повідомляли як зустрінуть Новий 2023 всі знаки Зодіаку: тарологиня Аліна Белич попереджає Овнів, Дів і Риб про неминуче.