Бажати позитиву, креативу та нескінченного успіху у новорічну ніч друзям означає хотіти, щоб усе це справді у них було. Гарні привітання викликають теплі почуття всередині вас.

Адже кожному приємно почути на свою адресу найтепліші слова. Виберіть хороше привітання для друга чи подруги. Привітайте з гумором рідних та близьких. Вибачте улюблених друзів побажання добра та щастя!

Новий рік, фото: Знай.ua
Новий рік, фото: Знай.ua

****

Вітаю з Новим 2023 роком! Ти був моїм справжнім дивом, натхненням та щастям. Хочу, щоб у Новому році ти отримав усе, що забажаєш. Впевненості тобі, ніжності, радості, усмішок, гарного настрою! Нехай за твоїми вікнами завжди буде казка! І всі дні наступного року будуть дивовижними, яскравими та неповторними. Щоб ти ніколи не стикався з сумом та смутком, щоб кожна твоя ідея втілювалася в життя!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

****

З новим роком тебе! Будь завжди на позитиві! Радуйся кожному дню, насолоджуйся дрібницями, прагну до своїх мрій і завжди даруй свою теплоту і добро оточуючим тебе людям! Нехай у тебе буде порядок у справах, і все ладиться в особистому житті! Розмаїття, незалежності та міцного здоров'я!

****

З роком Кролика вітаю! Старий рік зачинив за собою двері, і пішов назавжди, але на поріг вступив Новий 2023! І бажаю тобі, щоб рік був продуктивним, успішним та плідним. Забудь про все погане і увійди в новий рік з новим щастям, з позитивним настроєм та з милими серцю людьми!

****

Рік кролика, скріншот: YouTube
Рік кролика, скріншот: YouTube

****

На порозі найрозкішніше свято року. Як його зустріти якнайкраще? Але розумна думка зазвичай приходить, коли дурість вже зроблено! Тому не бійтеся у Новий Рік зморозити дурість, адже це наближає вас до стану навченості! Краще співати повз ноти, танцювати не в такт і сміятися невпопад, ніж весь вечір стежити за власною імпозантністю. Щастя не має правил гарного тону – воно просто робить людину гармонійною зовні та внутрішньо! Справжнього Щастя вам у наступному році!

****

Сердечно вітаю тебе з найвеселішим святом року! Чим веселіше його проведеш, тим радіснішими будуть події наступного року. Веселись до самозабуття – забудь про всі інші свята! І нехай у твоєму житті залишаться лише два свята – Новий Рік та щодня! Адже свято – це не позначка у календарі, а стан душі. Хай вистачить тобі здоров'я, удачі та розміру гаманця, щоб прийняти все те, що на тебе чекає попереду!

****

Рік кролика – дивовижний період. Вважається, що рік, символом якого є біле пухнасте звірятко, принесе багато радості та вигоди. З наступаючим святом друзі! Нехай новий рік принесе щастя. Нехай усі починання виявляться плідними! Міцного здоров'я, багатства, успіхів, кохання!

****

Символи 2023 року, фото з вільних джерел
Символи 2023 року, фото з вільних джерел

****

Настає таке світле та чарівне свято, Новий рік. Ціла планета в передчутті чекає на нього щоб зі щасливим блиском в очах загадати своє найзаповітніше бажання, а кролик вже біжить до нас із подарунками. Я хочу побажати тобі успіхів, удачі та найбезтурботнішого життя цього року. Нехай щастя ллється струмком, і доля буде такою ж пухнастою та гарною як кролик. Не пропусти бій курантів, з Новим роком!

****

Я вітаю Вас із Новим роком. Це свято у нас завжди асоціюється із запахом ялинки, смаком мандаринів, вибухом хлопавок та відмінним настроєм! Але головне, що він асоціюється з новими планами, ідеями та починаннями. Я бажаю, щоб усе, що Ви загадаєте, обов'язково в Новому році було втілено в реальність. Зі святом вас!

****

Вітаю з Новим роком! Бажаю мандаринового настрою! Ароматно-ялинових емоцій! Шипучого і блискучого сміху! І морозно-білої посмішки! Адже тільки напередодні Нового року ми віримо в чудеса і відчуваємо найтепліші почуття. Тож нехай все, що Ви задумали, обов'язково втілиться в реальність у Новому 2023 році!

Нагадаємо, як зустрінуть Новий 2023 всі знаки Зодіаку: таролог Аліна Білич попереджає Овнов, Дів і Риб про неминуче.

Раніше ми повідомляли про правила зустрічі Нового 2023 Чорного Кота: навіщо класти гривні під тарілку і що не можна робити, щоб не отримати "кусь".