Нещодавно стало відомо, що "Нова Пошта" прийняла рішення про підвищення тарифів... зміни набудуть чинності з 1 січня 2023 року.

Вартість доставки у відділення та поштомат перебуватиме на одному рівні. Все відбувається через зростання цін на пальне та інші витрати. Ціна зросла на 10–20 гривень. Але українці знайшли до чого причепитися. Адже в Одесі було зафіксовано неприємний момент із нашими посилками. Їх просто кидають на землю пачками і не переймаються тим, що всередині може бути щось тендітне.

Нова поште. Фотo: Youtube
Нова поште. Фотo: Youtube

"Як в Одесі працює "Нова пошта". У вас взагалі все ок? Коли хлопцеві зробили зауваження, він взагалі не зрозумів, у чому претензія, тому що там "м'яке" і нічого з цим не станеться. Ми так завжди чинимо", - каже автор відео.

Розмова з працівником "Нової Пошти" зафіксована на відео не була. Показано лише те, як посилки з відділення потрапляють до автомобіля.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

"Зате за доставку б'ють шалені гроші", "Дуже хочеться коментар від керівництва", "Не тільки в Одесі. Та й справа не в пошті, а в людях, яким начхати на все, на жаль", - пишуть користувачі в коментарях.

@melya.ye

@novaposhta.official в вас взагалі все ок ? Коли хлопцю зробили зауваження , він взагалі не зрозумів в чому притензії , тому що там все «м‘яке» і нічого з цим не трапиться , ми так завжди робимо 👍🏻 сервіс 🫠

♬ Гарно так - CHEEV

Нагадаємо, українські біженці за кордоном зможуть отримати документи поштою - готується новий законопроект

Як повідомляв "Знай.ua", Новий рік - нові тарифи: "Нова пошта" підвищить вартість доставки з 1 січня 2023 року

Знай.ua писав, Укрпошта знижує тарифи з Нового року на 75%: кого це торкнеться в першу чергу