В Україну продовжують у великих обсягах постачати паливо, але через майбутні свята його споживання дещо впало. Незважаючи на це, експерти прогнозують, що в січні вже після Нового року буде високий попит.

Напередодні новорічних свят споживання палива знизилося, як зазначив засновник групи "Прайм" Дмитро Леушкін, хоча на тлі ажіотажу з генераторами це спірне питання. Але ось у самі свята і в найближчому майбутньому попит буде набагато вищим у порівнянні з попередніми сезонами.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

"Ми очікуємо, що січень буде активнішим, ніж у минулі роки. Свят як таких не буде, вже з 2 січня почнеться робота. Роботи у перевізників зараз багато, потрібно вивозити зерно", - пояснив Леушкін.

Під час католицького Різдва митниці окремих європейських країн не працюють з 24 по 27 грудня, як заявив аналітик профільного видання "НафтаРинок" Олександр Сіренко, тому обсяг постачання пального впав. Проте факт залишається незмінним – у січні надходило дуже багато палива.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Каністра для бензину, скріншот: YouTube
Каністра для бензину, скріншот: YouTube

Експерт прогнозує зниження цін на дизельне паливо вже найближчим часом і зазначає, що взимку аграрії активно готуються до весняних поливу і запасаються паливом, і при цьому воно не дорожчає.

Раніше ми писали про те, що українським водіїв показали нові ціни на пальне на АЗС: скільки буде коштувати заправити машину

Як повідомляв Знай.ua, за тріщини на лобовому склі не можна штрафувати: українським автомобілістам нагадали, як не втратити гроші