Деякі українці можуть отримати матеріальну допомогу до новорічних свят. У Мінсоцполітики дали докладну інструкцію.

Справа в тому, що ЮНІСЕФ та Міністерство соціальної політики підписали Меморандум про співпрацю задля підтримки вразливих українських сімей. Про це розповіла голова відомства Оксана Жолнович.

Гроші. Фото: скриншот Youtube
Гроші. Фото: скриншот Youtube

Громадяни із цих соціальних категорій можуть взяти участь у програмі підтримки на протязі всіх зимових свят. Проектом передбачено надати допомогу для 123 тисяч багатодітних сімей, а це щонайменше півмільйона людей.

Кошти нараховуються сім'ям, які мають чотирьох або більше дітей, а також мають дітей з інвалідністю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Окрім фінансової допомоги ще планується роздати 70 тисяч шкільних портфелів із канцелярським обладнанням, а також товарами для навчання та творчості.

Соціальні виплати, скріншот з відео
Соціальні виплати, скріншот з відео

Ми сподіваємося, що хоча б на ці святкові дні ми зможемо повернути сім'ї в нормальне життя за всієї ненормальності ситуації. Грошова допомога та подарунки стануть у нагоді до свят, а також подарують надію та щастя дітям, які в останні десять місяців майже щодня страждали від війни. Мурат Шахін

Сподіваємося, що це останні подібні свята у нашому житті, і вже наступного року ми зможемо все зібратися у мирній країні за світлим святковим столом.

Багатодітна мама, скріншот із відео
Багатодітна мама, скріншот із відео

Нагадаємо, що субсидій не отримають: українцям назвали умову, за якої пільги неможливі

Раніше повідомлялося, що 8500 гривень за "закриті" очі: українських водіїв попередили про нові правила на дорогах

Також, українські супермаркети оновили ціни на молоко, сир та сметану .