Щороку люди чекають див та хороших новин від новорічної ночі. Вважається, що вона має особливу силу. То ж кожен із нас намагається залишити все погане у старому році, а у 2023 вступити оновленим.

Вважається, що новорічна ніч здатна творити дива. Зокрема й у любовних справах. То ж астрологи назвали три знаки Зодіаку, на які чекають радісні події у сфері особистого життя на тижні з 26 грудня по 1 січня. Про це розповідає Knowinsiders.

Яким трьом знакам Зодіаку пощастить у коханні до 1 січня:

Рак

З'єднання Місяця з Плутоном зробить Рака дуже чутливими, то ж представники цього знаку сприйматимуть реальність глибше, ніж більшість людей. Зокрема, вони будуть відображенням емоцій свого партнера і зможуть зробити так, щоб обоє насолоджувалися теплом один одного.

Знак зодіаку Рак, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Рак, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Терези

Ці люди проявлять себе як миротворці, вони нестимуть примирення та розуміння. Для представників знаку Терези дуже важлива гармонія з навколишніми й тиждень з 26 грудня по 1 січня подарує їм її. то ж у результаті вони будуть вільно віддавати й отримувати кохання.

Овен

Місяць у поєднанні з Марсом зробить Овна працездатним та вмотивованим. Емоції цих людей будуть дещо мінливими, але представникам знаку вдасться тримати правильний баланс. Якщо Овну вдасться направити свою енергію на стосунки та сім'ю, він зможе досягти гармонії в особистому житті.

Знак зодіаку Овен, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Овен, фото з вільних джерел

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову