Напередодні зимових свят українцям виплатять нову фінансову допомогу від фонду Організації Об'єднаних Націй ЮНІСЕФ та Міністерства соціальної політики України. Хто може розраховувати на виплати, повідомляє пресслужба відомства.

Деякі категорії українців матимуть фінансову підтримку перед зимовими святами. На це фондом було виділено суму у розмірі 102 мільйони доларів. Зазначається, що дані кошти будуть розподілені між 123 тисячами багатодітних сімей.

Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube
Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube

У Міністерстві соціальної політики наголосили, що допомогу зможуть отримати українські сім'ї з чотирма та більше дітьми, а також сім'ї, які мають дитину чи дітей з інвалідністю.

Українці на вулиці, фото: Знай.ua
Українці на вулиці, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Завдяки співпраці Мінсоцполітики з ЮНІСЕФ 123 тисячі багатодітних сімей та тих, у яких є дитина з інвалідністю, отримають від цієї організації суттєву фінансову допомогу, щоб пережити складний зимовий період. Ми вдячні Дитячому фонду ООН і продовжуємо нашу спільну роботу з підтримки сімей", – повідомила голова відомства Оксана Жолнович.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пенсіонерів попередили про несподівані зміни у 2023 році: якими будуть виплати, вимоги до стажу та мінімалка.

Також наш портал інформував, із платіжками за комуналку доведеться справлятися самостійно: чому не всі українці отримають субсидію у 2023 році.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українські пенсіонери зможуть перевести в готівку свої гроші на касах супермаркету: у Міністерстві соціальної політики дали інструкцію.