Попри те, що Меркурій є планетою спілкування та логіки, у цієї "розумної" планети є сторона, яка набагато більш пустотлива, ніж приємна.

Технічно ретроградний Меркурій не почнеться раніше 29 грудня, але ви, мабуть, уже відчуваєте наслідки цього абсолютно незручного транзиту. Зрештою, 12 грудня Меркурій увійшов у передретроградну тінь, що потроху починає збільшувати рівень плутанини та ускладнень. Про це попереджають астрологи на сайті stylecaster.

Гороскоп. Фото: скриншот з відео
Гороскоп. Фото: скриншот з відео

Оскільки Козеріг є знаком зодіаку дисциплінованості та працьовитості, цей ретроград матиме глибокий вплив на вашу кар'єру. Зрештою, Козеріг є кардинальним земним знаком, який часто надає перевагу досягненню фінішу, а не насолоді від подорожі, навіть якщо це означає певні жертви в житті.

4 знаки Зодіаку відчують ретроградний Меркурій найбільше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Рак

У вас був такий неймовірний рік, Рак. Завдяки подорожі Юпітера через ваше сузір'я, ви досягли професійних віх і зробили собі справжнє ім'я. Однак ця ретроградність змусить вас довше придивитися до людей, з якими ви ділите своє життя. Оскільки 29 грудня Меркурій стане ретроградним, це може призвести до непорозумінь, які призведуть до конфліктів, особливо якщо все ще є нерозв'язана травма з минулих стосунків. Фактично, ця ретроградність може навіть призвести до того, що колишній знову з'явиться.

Все почне заспокоюватися тільки після 18 січня. 8 лютого Меркурій залишить посттіньовий період, ви матимете набагато краще уявлення про те, де ви перебуваєте з людьми, з якими ви вирішили розділити своє життя. Настав час підняти ці стандарти, тому що у 2022 році ви залишите позаду токсичні стосунки.

Близнюки

Близнюки, ретроградний Меркурій завжди сильно впливає на вас. І чи дивно чому? Зрештою, Меркурій є вашою правлячою планетою, що, по суті, означає, що те, що відбувається з Меркурієм, також відбувається з вами! Коли Меркурій ретроградить у вашому домі інтимності та емоційних кордонів 29 грудня, це може знизити жар у вашому сексуальному житті, але це також спонукає вас переглянути спосіб самовираження та спосіб, яким ви відчуваєте чиїсь почуття.

Коли 18 січня ретроградний Меркурій почне виходити, ви можете нарешті відчути, що готові по-справжньому розірвати зв'язки з тим, що вас стримувало. Щось потрібно обміняти на щось набагато краще. Не бійтеся позбутися тривоги, з якою ви стали почуватися занадто комфортними.

Діва

Ви знаєте, що коли станції Меркурія ретроградні, світ має тенденцію розвалюватися. Гаразд, це може здатися драматичним, але ви знаєте, як сильно на вас впливає цей неприємний транзит! Зрештою, вашою правлячою планетою є Меркурій, а це означає, що ви чітко усвідомлюєте все, що планує планета спілкування. Оскільки 9 вересня він перебуває в ретроградному стані у вашому будинку пристрасті та задоволення, це може змусити вас переосмислити те, що приносить вам найбільше радості. Якщо ви раптом більше не відчуваєте потягу до чогось або до когось, це може бути ознакою того, що ви готові спробувати щось нове.

Козеріг

29 грудня — Меркурій у Козерозі, що робить вас головною метою цього заплутаного транзиту. Однак це точно не кінець світу, і ви *абсолютно* це переживете. Але ретроградний Меркурій через ваш перший будинок "я" може призвести до викривленого відчуття "я", особливо якщо ви покладаєтеся на підтвердження інших людей, щоб почуватися цілісним. Хоча ви, як правило, добре вмієте відганяти ненависників, ви також сильно тиснете на себе, щоб бути ідеальними. Дайте собі трохи милосердя, адже ви людина, а не робот. Коли станції Меркурія прямують 18 січня, ви можете відійти від досвіду, побачивши себе в новому світлі.

Нагадаємо, ми писали, що "Нова пошта" потішила клієнтів новою функцією до Різдва та Нового року.

Як повідомляв "Знай.ua" з постільною білизною не все так просто: як часто потрібно змінювати і як правильно прати.

Також "Знай.ua" інформував, українцям пояснили кілька методів, щоб залишатися при здоровому глузді