Київстар порадував своїх абонентів дешевим, але багатофункціональним тарифом із інтернетом. Користуватися ним можуть українці віком від 60 років.

Тариф має чарівну назву "Кохання до батьків" і ціна на нього 125 гривень на місяць. Про це повідомила пресслужба мобільного оператора. Головна умова полягає в тому, що користуватися цими тарифами можуть абоненти від 60 років або особи з інвалідністю.

Магазин "Київстар". Фото: скрін youtube
Магазин "Київстар". Фото: скрін youtube

Київстар надає абонентам безлімітні дзвінки у мережі, 50 хвилин на дзвінки на номери інших операторів та міські номери, 50 SMS, 5 Гб мобільного інтернету, а також додаткову суперсилу.

Також можна замовити суперсили зі 100 хвилинами на інші номери або 5 Гб мобільного інтернету, і звичайно ж, доступ до популярних відеосервісів без тарифікації трафіку - YouTube, Kyivstar TV, Netflix, Megogo, Disney+, Apple TV, Amazon Video, 1+1 відео.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine

Підключити "Кохання до батьків" можна лише у самому магазині Київстар та з наданням паспорта, щоб підтвердити необхідний вік. Цей пакет послуг замовити онлайн неможливо. У компанії мобільного оператора зазначили, що цей тарифний план увійшов до лінійки Love ua 2022 року.

Раніше ми писали про те, що українці втрачають гроші і залишаються без зв'язку: як зберегти рахунок, при зміні оператора

Як повідомляв Знай.ua, скільки будуть відпочивати українські школярі взимку в умовах війни: графік канікул

Також портал Знай.ua писав, що слідом за Київстар: у Lifecell розповіли про підвищення цін на тарифні плани для українців