Добриво – це один із найважливіших етапів у догляді за кімнатними рослинами. Купувати при цьому спеціальні засоби зовсім необов'язково, поживну настойку можна приготувати своїми руками. Завдяки їй наші "зелені друзі" будуть здоровими та порадують цвітінням.

Таке домашнє добриво сподобається всім рослинам, навіть найвибагливішим. Готувати його просто, а вистачає досить надовго. Знадобиться лише вода, бананова шкірка та коричневий цукор – от і всі інгредієнти.

Бананова шкірка, freepik
Бананова шкірка, freepik

Бананову шкірку використовують не лише у догляді за квітами, а ще у побуті. Вона справляється з різними неприємностями, наприклад, на кухні, і дуже корисна завдяки своїй поживності та великій кількості клітковини.

Як приготувати добриво для квітів із бананової шкірки

У будь-яку ємність, бажано глибоку, потрібно помістити шкірку декількох бананів і трохи, буквально щіпку коричневого цукру. Після до країв залити звичайною холодною водою. Добриво має настоюватися під кришкою протягом двох днів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Концентровану настойку варто розвести з водою 1:1 і можна сміливо обприскувати кімнатні рослини.

Кімнатні рослини, скріншот з відео
Кімнатні рослини, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, через які овочеві страви можна набрати вагу: великий обман, який "осяде" на талії та боках

Як повідомляв Знай.ua, галюцинації, серцебиття та лихоманка: симптоми, які викликав звичайний шпинат

Також портал Знай.ua писав, як швидко і без особливих зусиль висушити речі взимку: три способи, які заощадять ваш час