Економія – корисна річ, проте американська родина перетворила це на культ.

Відповідне відео було опубліковано на ТікТок-порталі tele_kot. На ньому показано молоду родину Коффманів, яка намагається на всьому заощаджувати. Так Анжела повідомляє, що не хоче витрачати гроші на туалетний папір, адже замість нього можна використовувати звичайні ганчірки. При цьому вони використовують понад п'ять років.

"Я нарізаю серветки, вони нам служать замість паперу. Під кошиком невелике відерце, куди складаються використані туалетні ганчірки. Потім я їх стираю: висипаю в машину, торкатися руками не потрібно. Ми належимо до середнього класу. достатньо грошей. Навіщо влазити в борги заради туалетного паперу?", - повідомила вона.

@tele_kot

#жуткаяэкономия #видео #телевидение #телепередача #жадные #скупые #телешоу #трешшоу #экстримальнаяэкономия

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
♬ оригинальный звук - tele_kot

Зазначимо, що передплатники не оцінили ощадливість жінки. Більшість із них розкритикували такий підхід.

[quote author=""]"Цікаво чому вона стирає в пральній машинці, хіба руками випрати не економніше?"; "Зекономлені гроші малої витратить на психолога"; "Навіщо вона губи помадою нафарбувала, дешевше буряком", - повідомляють вони.

Нагадаємо, хто з безробітних насамперед потрапить під хвилю мобілізації в Україні: що треба знати про нюанси.

Раніше ми повідомляли, чому не варто викидати бананову шкірку: допоможе з побутовими проблемами та у догляді за шкірою.