В українських супермаркетах вкотре змінилися ціни на популярні продукти – сіль, цукор, оцет та соду. Споживачам показали, скільки вони тепер коштують.

Ціни на продукти в Україні змінюють щодня, хоч ситуація трохи стабілізувалася порівняно з тим, що було ще буквально на початку осені. Новий моніторинг підготувала "Хвиля", посилаючись на дані даних сайту "zakaz.ua".

Магазин, скріншот: YouTube
Магазин, скріншот: YouTube

У суботу, 17 грудня, вартість цукру в торговельній мережі супермаркетів АТБ становить 33,90 грн/кг, хоча ще у листопаді він продавався за 34,41 грн/кг. В Ашані продукт на вагу ще дешевше – 32,90 грн/кг. Цукор власної марки коштуватиме 33,90 грн/кг.

Морська сіль на полицях АТБ продається за ціною 27,90 грн/кг. В Ашані сіль на вагу можна придбати за 25,00 грн/кг. Морська сіль торгової марки Морячка коштуватиме 30,90 грн/кг.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Сіль. Фото: Youtube
Сіль. Фото: Youtube

Соду в АТБ власної марки пропонують за ціною 32,80 грн. за 0,5 кг. В Ашані вона коштуватиме 33,90 грн за цю ж вагу. Популярна торгова марка Деко ще дорожча – 41,40 грн за 300 грам.

Оцет на полицях АТБ можна купити за 15,90 грн. за 0,9 л. В Ашані торгова марка Кама коштуватиме 38,20 грн/л.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали про те, що помідори стають на вагу золота: популярні супермаркети різко підняли ціни на овоч.

Як повідомляв Знай.ua, зростання цін на паливо сповільнилося, але приводів для радості немає: скільки коштує бензин, дизель та автогаз

Також портал Знай.ua писав, скільки українцям доведеться віддати за ялинку на Новий рік: ціни стартують від 550 гривень