Не скупіться на компліменти та знаки уваги, створюйте навколо себе позитив, і у відповідь від цього світу ви отримаєте ще більше світлих емоцій.

23 грудня о 12:17 молодик у Козерозі допоможе впорядкувати своє життя, т.к. більше переважатимуть обережність, конкретика, практичність та неквапливі емоції.

Овен

Овен
Овен

Зірки сприяють цілеспрямованій діяльності у рідних стінах. Хочете добре заробити та розбагатіти? Включайтесь у службовий марафон; геній винахідливості у вас фонтанує, тому працюйте з вогником, незважаючи на чужі зауваження. Вибираючи співрозмовників, приятелів для розваг, дотримуйтесь моральних норм. Для тих, хто шукає нові джерела прибутку – приємний сюрприз. Тільки не провороньте вигідні пропозиції.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Найкраще вам працюється у колективі. Хороших результатів можете чекати від роботи, пов'язаної зі спілкуванням. Ймовірно, що вдасться досягти домовленостей, які відкриють перед вами широкі перспективи. Це добрий час для інтелектуальних занять. Інтуїтивно ви зможете відчути, що може принести вам зиск. Вдалими обіцяють бути й поїздки. Намагайтеся не брати на себе чужих обов'язків.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Вам "світить" якесь позачергове завдання. І хоча спочатку ви будете категорично проти нього, ухвалите рішення, тільки добре подумавши і все зваживши. Погоджуватись варто лише на ті справи, де ризику не передбачається. Намагайтеся не давати нездійсненних обіцянок, оскільки здійснити їх буде складно. Вам потрібно працювати над собою, позбавлятися негативних думок та шкідливих звичок.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Ви активні, впевнені у собі, цілеспрямовані. Працювати вам тепер краще в колективі та разом із колегами планувати справи на майбутнє. Однак із середовища обставини будуть складатися так, що, швидше за все, вам доведеться різко змінити цілі, виявивши хорошу реакцію та творче мислення. Наприкінці тижня зумієте впоратися з якоюсь справою, яка раніше була вам не під силу. Про свої фінансові успіхи не говоріть, уникайте імпульсних витрат.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Цього тижня відчуєте смак нових захоплень, а з ними з'являться нові знайомі, і ваше життя почне відчутно змінюватися. Як би стрімко не розгорталися події, властиві вам витримка та аналітичне мислення допоможуть упоратися з можливими труднощами. Рідні скучили за вашою увагою та турботою. Займіться домом – на роботі багато питань вирішаться без вашої участі.

Діва

Діва
Діва

Що-що, а калейдоскоп подій та різноманітність вражень наступного тижня вам гарантовані. Але ніхто заздалегідь не скаже, чи будуть вони негативними чи позитивними, оскільки все насамперед залежить від того, як ви їх сприймете. Почуте у вівторок допоможе зорієнтуватися. Життя подаватиме вам знаки – зумійте їх побачити. Щоб упоратися з усіма завданнями та гідно зустріти неминучі зміни, ви повинні проявити фантазію та творчий підхід до справи.

Терези

Терези
Терези

Передбачається складний тиждень. Намагайтеся прилаштуватися до нових умов і не лінуватися. Більше довіряйте собі інтуїції. Будь-яку вашу ініціативу підтримають та гідно оцінять. У середині тижня випаде нагода виправити помилку, яку припустилися нещодавно. Імовірні поїздки, ділові зустрічі, знайомства, які згодом виявляться потрібними та корисними. На вихідні якась частина планів порушиться через несподіваний прихід гостей.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Присвятіть тиждень розбудові планів на майбутнє, створенню території успіху. Доля закликає терміново завершити розпочаті справи, підігнати хвости, зміцнити сімейні, професійні тили. Здоров'я покращиться, оскільки продовжується процес утилізації стресових накопичень в організмі за минулий рік. Бажано уникати публічності. Вам потрібно підлаштовуватись під чужі запити – тоді й власні інтереси не постраждають.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Стрільці перебувають на старті нових напрямів діяльності. Яку дорогу оберете, таким і буде ваше щастя. У багатьох прокинеться бунтарський дух, змусити себе займатися нелюбимою справою неможливо. Тому беріться за те, що вселяє радість та надихає. У ваших руках чужі долі. І якщо зумієте зробити когось щасливим (можна скористатися службовими важелями), подяка людей повернеться: почне везти з кар'єрним зростанням, матеріальними здобутками, здоров'я покращає.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Представникам знака судилося реалізувати творче покликання та досягти професійних вершин обхідним шляхом. Ви непереможні на кулуарних фронтах, тому не лізьте на передову з артобстрілами, а тихо "партизаньте", захищаючи службову цитадель із заздалегідь викопаних окопів. Щоб не зануритися в неприємності на роботі, бережіть професійний імідж, як зіницю ока. Перевтомлюватися зараз повністю протипоказано. Відпочивайте, насолоджуйтесь життям.

Водолій

Водолій
Водолій

На початку тижня нікому не вірте на слово, перевіряйте інформацію насамперед щодо матеріальної сфери. Таємні та незаконні джерела прибутку несуть ілюзію збагачення, тому постарайтеся все зважити і не спокуситись на цей отруйний видобуток. Ви дуже залежні від ресурсів (моральних, матеріальних, енергетичних, розумових) інших людей. Вони платять та замовляють музику. Стосунки "батьки-діти" досягнуть точки кипіння, об'єктивно поставтеся до непорозумінь у сім'ї.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Перша половина тижня задає програму дій на найближче майбутнє, де позитивом є допомога партнерів (ділових, шлюбних). Ваша власна поведінка, незважаючи на блискучу орієнтацію в обставинах, затьмарена негативними революційними вібраціями і може призвести до руйнівних наслідків. Втім, якщо надійдуть цікаві ділові пропозиції, не поспішайте хапатися за них. Ваше "так" має визріти.

Нагадаємо про гороскоп для всіх знаків Зодіаку на Новий рік: Діви зустрінуть 2023 року у сварці, Овни залишать усе, а Скорпіони будуть зірками.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на грудень 2022 року: Водоліям допоможуть зірки, Левам буде важко, а Овни кайфануть перед Новим роком.