Напередодні Нового року багато господинь приводять до ладу не тільки себе, але ще наводять марафет у будинках. Це свято симвозілізує початок чогось нового, тому зустрічати його потрібно в чистій, прибраній оселі. Це може притягнути успіх Чорного Водяного Кролика.

Потрібно прибрати декілька конкретних місць у будинку, щоб удача, гроші та везіння супроводжували вас цілий рік. Адже саме чистий будинок притягує все найкраще для його господаря.

Святкування Нового року, фото ubr
Святкування Нового року, фото ubr

Що потрібно прибрати у будинку перед Новим роком

Біля вхідних дверей

Це потрібно зробити для того, щоб не перешкоджати всім дарам, які приносить із собою свято – удачу, успіху та благополуччю. Ваші килимки, вхідні двері та коридор повинні сяяти від чистоти.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кухня

Всі ми знаємо, що це обличчя господині дому. До свята особливо важливо зберігати на кухні чистоту та блиск. Так і гостям буде приємніше, якщо вони нагрянуть, і ви самі завжди будете в гармонії.

Підлога

Є важливе правило - варто підмітати підлогу від дверей до вулиці. Завдяки цьому гарний настрій пануватиме у вашому будинку. Щоб відігнати негатив, як каже правило фен-шуя, біля входу в будинок потрібно повісити лист алое. Ця рослина має лікувальні властивості і служить для відлякування поганих енергій.

Господиня, українка, фото: Знай.ua
Господиня, українка, фото: Знай.ua

Раніше ми писали про те, будуть шовковими і слухняними навіть взимку: три народні методи для поліпшення стану волосся

Як повідомляв Знай.ua, декілька лайфхаків водіям, як швидко і без шкоди прогріти автомобіль взимку

Також портал Знай.ua писав, корсет, бахрому та велюр: яку сукню обрати для святкування Нового року 2023