Ранкове чаювання - традиція та звичка, віднесіть до будь-якої категорії. Є люди що люблять той чи інший напій, однак, з точки зору здоров'я фахівці дали кілька порад.

Не всі знають, який вид чаю краще пити на сніданок. Якщо йдеться про недавнє пробудження, слід уважно поставитися до вибору чаю, який потрібно заварювати.

Зелений чай. Фото: Youtube
Зелений чай. Фото: Youtube

Річ у тому, що вранці краще пити міцний зелений чай. Пов'язано це з тим, що організм прокидається, отже, потрібна порція кофеїну та вітамінів. Крім того, потрібно розігнати сонливість і налаштуватися на робочий лад.

Підійде і чорний чай, але важливо звертати увагу на його склад, а також слід прислухатися до власних відчуттів. Високий вміст кофеїну та інших стимулюючих речовин є у пуері.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

При цьому є правила, які слід пам’ятати шанувальникам чаю. Насамперед слід пам’ятати, що чай не слід пити на голодний шлунок. Бажано вживати напій за годину після їжі.

Чорний чай. Фото: Youtube
Чорний чай. Фото: Youtube

Також вагомо знати, що фахівці зі здоров'я не рекомендують пити чай через тривалий час після заварювання. Це зробить його шкідливішим.

Нагадаємо, що чай сорту ройбуш - благотворно впливає на серце. У цьому чаї відсутній кофеїн, який вносить дисбаланс в сердечні струми.

Позитивний вплив напій надає і на артеріальний тиск, тобто знижує його протягом півгодини або години після вживання.

Нагадаємо, ми писали, що мобілізація після Нового року: Міноборони дали відповідь на хвилююче питання.

Як повідомляв "Знай.ua" відривайте хвостики – так дешевше: українців порадували новими цінами на банани.

Також "Знай.ua" інформував, "Укрзалізниця" не зупинятиметься через блекаут: знайшли як продавати квитки за відсутності електрики.