Наукове дослідження з'ясувало, що процеси окислення та перероблювання жиру йдуть під час сну, ефект схуднення помітний через два тижні.

Японські вчені назвали чай, який спалює жир. Процес відбувається під час сну. Про це пише портал woman24

Чай. Фото: Youtube
Чай. Фото: Youtube

Як схуднути за два тижні?

Ми живемо в епоху порад щодо зниження ваги: ​​різні коктейлі, смузі, детокси та дієти обіцяють швидко схуднути. Але багато з цих методів є неефективними або навіть небезпечними.

Інститутом інтегративної медицини сну при провідному японському університеті було проведено серйозне дослідження з'ясувалося, що вживання чаю улун і кофеїну допомагає спалювати жир навіть під час сну, не заважаючи відновленню організму. Позитивний ефект отримано після двох тижнів вживання чаю улун. Тобто можна схуднути без дієт!

Що таке чай улун?

Китайський чай улун має низку переваг завдяки антиоксидантним властивостям. Він створюється в процесі ферментування, яке надає йому особливого кольору і, можливо, стає причиною ефекту, виявленого фахівцями.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Наше дослідження показало, що споживання цього чаю впливає на оксилення та переробку жиру на 20 відсотків краще, ніж ефект плацебо, - розповів провідний автор дослідження Кумпей Токуяма.

За його словами, чай улун, що вживається, у тому числі перед сном, допоможе залишатися у формі. Якщо поєднувати його зі здоровим харчуванням, то легше контролюватиме масу тіла.

Чай. Фото: Youtube
Чай. Фото: Youtube

Горнятко улуну перед сном

Перед сном шкідливо їсти для фігури. Але це не стосується чаю улун, оскільки доведено, що цей напій, навпаки, ефективний для підтримки ваги в нормі, навіть якщо його пити на ніч.

До речі, каву можна пити перед сном для схуднення. Вже за кілька днів організм звикає, зникають прискорене серцебиття і безсоння після нього.

Нагадаємо, ми писали, що економний салат "Кролик" на Новий рік: як нагодувати гостей і привернути удачу, задобривши символ 2023.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні відчутно злетіли ціни на фрукти та овочі: навіть найдоступніші подорожчали.

Також "Знай.ua" інформував, переселенцям загрожує покарання за неявку до військкомату: розцінюють як ухилення від служби.