Цінники в супермаркетах долають кордон за кордоном, проте є речі, які необхідно вживати, щоб полегшити перебіг хвороб, або запобігти виникненню.

Такими помічниками імунітету, безперечно є імбир, лимон та мед. У супермаркетах ціна за кілограм імбиру - 121 грн, гідно цінників Сільпо та АТБ.

Чай імбирний з лимоном. Фото: Youtube
Чай імбирний з лимоном. Фото: Youtube

Ціна меду коливається від того, з чого зібраний мед гречаний коштує завжди трохи дорожчий, так само як липовий. Квітковий та ріпаковий — трохи дешевший. 400 гр. гречаного меду можна купити за 129 грн, соняшникового - 122 грн.

Лимон можна по акції придбати по 54 грн за кілограм у Сільпо, або 59,95 грн у АТБ.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Щоб зробити цілющу суміш - імбир, мед та лимон, слід взяти імбир — 200 грамів, лимони — 3 шт, та меду — 300 грамів.

Імбир почистити і порізати на шматочки. Лимони обдати кип'ятком порізати на частинки разом із шкіркою, вийняти кісточки. З'єднати імбир з лимоном та максимально подрібнити у блендері. Змішати все з медом та викласти у скляну тару для тривалого зберігання. Якщо суміш плануєте їсти окремо, а не додавати у чай, можна додати жменьку волоських горіхів.

Чай імбирний з лимоном. Фото: Youtube
Чай імбирний з лимоном. Фото: Youtube

Ця суміш допоможе впоратися із різними проблемами в організмі. Така суміш містить велику кількість вітамінів і антиоксидантів. Сприяє схудненню, знижує рівень холестерину, регулює кров'яний тиск, зберігає здоров'я серця, корисно для роботи мозку. Вживати краще вранці, засіб тонізує та бадьорить. Можна робити чай - 1 ч.л. заливати 200 гр гарячої води. Можна просто з'їдати 1 ч.л.

Нагадаємо, ми писали, що ночівля, комендантська година та збільшення середнього чека: що чекає на українців у ресторанах на Новий рік.

Як повідомляв "Знай.ua" користь від цибулі, про яку ви ще не чули: декілька порад, як правильно вживати цілющий овоч

Також "Знай.ua" інформував, митрополит ПЦУ розповів, чи можна святкувати різдво і 25 грудня та 7 січня.