В Україні генератори користуються дуже великим попитом через відключення електроенергії. Це справжній порятунок для бізнесу та людей. Проте, не всі знаходять фінанси на його покупку, а коштує він чимало, тож креативно виходять із ситуації.

Українці намагаються виготовити прилад в домашніх умовах. Найпопулярніше зараз те, як зробити генератор із двигуна пральної машинки.

Генератор, скріншот з відео
Генератор, скріншот з відео

На думку електриків, самостійно зробити генератор у домашніх умовах небезпечно, але цілком можливо. Такими питаннями мають займатися спеціальні технічні лабораторії та заводи, але точно не українці без освіти.

Директор Науково-технічного центру Психея, кандидат технічних наук Геннадій Рябцев заявив, що якщо людина керуватиметься інструкціями з Інтернету, проводити такі роботи самостійно не потрібно.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

5 кращих пральних машин
5 кращих пральних машин

"Не треба читати ці інструкції в інтернеті! Це небезпечно. Варто звернути увагу, що навіть генератори, вироблені на промислових підприємствах, іноді виходять з ладу, - зазначив він.

На даний момент до ДСНС надходить велика кількість звернень про загоряння або вибухи генераторів, а що вже тут говорити про прилади, які люди зробили самотньо без належної освіти.

Нагадаємо, українці побачать нові ціни на паливо з початком новорічних свят: чекати на падіння чи стрибка

Раніше ми писали, новорічний стіл 2023 року подорожчає в половину: названі продукти, які до кінця року буде складно дістати

Як повідомляв Знай.ua, несподіваний і дуже корисний засіб для прання, краще за будь-який порошок