В Україні тривають відключення електрики, і триватиме це як мінімум ще кілька місяців. Після цього громадяни почали шукати безліч лайфхаків. Ця стаття не стане винятком.

Експерти розповіли, як налаштувати свій телефон так, щоби при відключенні електроенергії він працював якомога довше. Жодного дискомфорту це не створить.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Насамперед спробуйте зменшити яскравість екрана. Далі зберегти батарею вам допоможе відключення Wi-Fi, а також Bluetooth. Якщо ви соціально активна людина, то вам слід ще відключити і сповіщення з багатьох додатків, так як вони забирають чимало енергії, як виявилося.

У сучасних смартфонах є функція економії заряду, тому спробуйте додатково скористатися. Програми не тримайте у фоновому режимі, а відразу закривайте, а також краще на якийсь час вимкнути автоматичне оновлення програм.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, у налаштуваннях завжди можна подивитися, які програми витрачають найбільше заряду, а також вимкніть ті, які вам більше не потрібні.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Крім того, часто з відключеннями світла пропадає і доступ до Wi-FI, який так потрібний багатьом для роботи. Однак, і тут є вихід - телефон можна використовувати як інтернет-модем.

Насамперед роздаємо інтернет з телефону на ноутбук, і переводимо його в режим точки доступу Wi-Fi. Далі, якщо ваш телефон підтримує таку функцію, як hot spot або власну точку доступу, то можна використовувати їх: підключити телефон до ноутбука через USB.

Зарядка для смартфона з автоакумулятора, скріншот: YouTube
Зарядка для смартфона з автоакумулятора, скріншот: YouTube

Нагадаємо, як створити новорічний настрій, якщо його немає: кілька порад, незважаючи на війну, радіти життю

Раніше повідомлялося, що переселенцям загрожує покарання за неявку до військкомату: розцінюють як ухилення від служби

Також, розкіш навіть на свята: бекон та буженина стали "золотими", на скільки зросли ціни в супермаркетах