Багато хто з господиньок втомлюється прибирати, але якщо додати до рутини трохи креативу, то й звичайнісіньке прибирання може стати цікавою забавою.

У домашньому обігу часто-густо є потреба користуватися органайзерами, пристосуваннями, шафками. Проблема може полягати в тому, що не завжди вистачає грошей або важко знайти відповідне за розмірами, кольором пристосування. І тоді на допомогу можуть прийти підробки своїми руками та наші корисні поради.

Кухонна губка не загубиться

Якщо губиться мочалка для миття посуду, можна начепити пластикову кишеньку на кран біля раковини і проблема зникне. В цьому випадку така кишенька вирізана з пластикової пляшки з-під шампуню.

Хитрості для господинь Фото: Youtube
Хитрості для господинь Фото: Youtube

Чиста праска

Потрібно пропрасувати сіль, розсипану на аркуші паперу. Якщо праска обладнана випарювачем, то навіть не доведеться торкатися поверхні, достатньо піднести до солі підошву і включити пару. Після цього бруд осяде на солі, а прасувальна поверхня буде доглянутою та гладкою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Саморобний засіб для виведення плям

Для саморобного засобу для виведення плям знадобиться — одна частина рідини для миття посуду, змішаної з двома частинами перекису водню. Вилийте цю суміш безпосередньо на пляму, яка відразу почне пропадати, як за помахом чарівної палички.

Нагадаємо, ми писали, що створити новорічний настрій, якщо його немає: декілька порад попри війну радіти життю.

Як повідомляв "Знай.ua" як нафарбуватися на Новий рік 2023, щоб усі "ойкали" від захоплення.

Також "Знай.ua" інформував, зарплата 30 тисяч: де і кому підприємства готові платити шалені гроші.