Перед різдвяними та новорічними святами багато хто мріє скоріше схуднути, щоб красиво виглядати, та не "тягнути" у Новий рік свої зайві складочки.

Існує багато методик, одна з яких ґрунтується на міфі - "не можна їсти після 18:00 - погладшаєш". Проте калорії не стають шкідливішими після 18:00, вони однакові у будь-який час доби. І вночі, і вдень, і вранці, і ввечері організм здатний засвоювати калорії, білки, жири та вуглеводи.

Випічка. Фото: Youtube
Випічка. Фото: Youtube

Також немає жодних наукових доказів, що якщо їсти перед сном, то їжа засвоюється в будь-який інший спосіб або в іншому обсязі порівняно з тим, якщо з'їсти її в обід.

Випічка. Фото: Youtube
Випічка. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Час прийомів їжі – це питання вашої особистої зручності, робіть так, як комфортніше вам особисто, не вигадуйте собі нових обмежень, що не підтверджуються наукою.

Головне, у процесі схуднення не час, коли ви вживаєте калорії, а їхня кількість та витрата. Тобто якщо ви смачно поїли, врахуйте, що потрібно активно провести цей день, щоб "спалити" зайві калорії. Походіть, побігайте, або займіться фітнесом - будь-яка фізична активність не лише допоможе підняти настрій, але й перетворить ваше тіло на гармонійно ровинене.

Нагадаємо, ми писали, що чарівна дружина Дмитра Комарова зі "Світу навиворіт" Олександра "втратила сон" через останню путівку: "То яка...?

Як повідомляв "Знай.ua" дружина Президента Зеленського Олена хоче, щоб українці взялися за розум: "Звідки тягнеться коріння".

Також "Знай.ua" інформував, що геть пил та бруд: як приготувати розчин для протирання кімнатних рослин - 3 варіанти.