Максим Гордєєв зазначив, що дасть відповідь на запитання яке відправили йому українці.

Екстрасенс та переможець одного з сезонів "Битви екстрасенсів" зачитав запитання, яке йому поставили та попросили дати відповідь.

Макс Гордєєв, фото: Instagram
Макс Гордєєв, фото: Instagram

Запитання від шанувальників Макса звучало так: "Чи дійсно справдиться апокаліпсис від Кличка, та чи дійсно буде така ситуація, що на декілька місяців буде вимкнене світло та тепло.

Також Макс додав — чи все буде так, чи ні, і коли все це закінчиться.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після чого таролог перемішав колоду, та показав те, що відповіли йому карти.

Перша карта - "Верховна жриця" - говорить про те, що дуже багато нам не повідомлюють. "Це викликає багато запитань - чому електрику вимикають, начебто нічого не відбувається" - говорить Макс.

Макс Гордєєв. Фото: Instagram
Макс Гордєєв. Фото: Instagram

На думку Гордєєва, від українців приховують таємницю, що ситуація ще важча ніж ми собі уявляємо. Та він зазначив, що зараз впроваджують позитивні міри, щоб налагодити цю ситуацію.

Друга карта "Справедливість" - це говорить про те, що світло у нас буде, а хвиля негативу повернеться до тих, хто її випромінює. "Дуже багатьом людям треба відчути, що таке без світла, що таке без води. Це дуже правильна енергетична чистка, яка допоможе зрозуміти, як жили люди тоді".

Макс Гордєєв. Фото: Instagram
Макс Гордєєв. Фото: Instagram

Третя карта "Блок" - наразі невідомо, коли це все закінчиться. ЗА словами Гордєєва, майбутнє ще не намальовано з приводу цього, або ж на можна про це знати.

Нагадаємо, ми писали, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів про тотальний блекаут в Україні: "Випадає число 6..."

Як повідомляв "Знай.ua" замах на життя сім'ї Зеленських та ракетні обстріли: відомий екстрасенс Гордєєв зробив важливе попередження

Також "Знай.ua" інформував Овен, Телець і Близнюки: до кого у грудні фортуна повернеться не тією стороною, і принесе одні розчарування у коханні.