Багатьом жінкам властива спокусливість, перед якою не можуть встояти чоловіки. Вони знають, коли вчасно стрільнути очима, поправити волосся або прикусити губу - все це має неймовірний ефект на представників протилежної статі.

Існують прості жести, здатні звести з розуму. Вони діють не гірше за найсильніші афродизіаки. Адже чоловіки, згідно зі стереотипами, "люблять" очима.

Жінка фліртує, фото wikigrowth
Жінка фліртує, фото wikigrowth

Шия

Якщо доторкнутися до шиї, "випадково" відвести від неї волосся, чоловік весь час буде думати про те, щоб її поцілувати.

Губи

Прикусити чи облизнути губи – найпопулярніший жест серед жінок. Досить просто провести язиком по губах у той час, коли дивиться чоловік, і він миттєво спалахне бажанням.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Волосся

Накручування волосся на палець або ніжні торкання - це наче гіпноз для чоловіків. Найчастіше їх захоплюють довгі, доглянуті пасма, але деякі люблять і кучерявих, і короткострижених. На смак та колір, як кажуть, але сам жест працює однозначно.

Його краватка

Іноді варто переходити до дії і першою торкнутися. Це може бути звичайний жест, щоб поправити його краватку або струсити порошинку з плеча. Тут може бути різна реакція.

Жінка фліртує, фото wikigrowth
Жінка фліртує, фото wikigrowth

Раніше ми писали про те, що спати як немовля реально в будь-якому віці: 6 кроків, щоб потрапити в царство Морфея

Як повідомляв Знай.ua, 5 причин від експерта – змініть свою роботу та не руйнуйте себе

Також портал Знай.ua писав, які корисні продукти можуть нашкодити при переїданні: безпечні норми та обмеження.