Останній місяць року традиційно схилятиме нас до підбиття деяких підсумків, при цьому важливо не втратити передсвяткового настрою через занурення у складний аналіз свого життя.

Направити енергію у правильне русло, зберегти свій ресурсний потенціал допоможуть щотижневі астрологічні прогнози представникам знаку Зодіаку. Наслідуючи їх, як за навігатором на життєвому маршруті, нам набагато простіше подолати всі складнощі на дорозі і з успіхом дістатися пункту призначення.

Овен

Овен
Овен

Тиждень розпочнеться із загальної метушні та хвилювань, але це триватиме недовго. Можуть виникати тертя за місцем роботи, тому краще уникати конфліктних ситуацій та сумлінно виконувати обов'язки, інакше можна втратити робоче місце. З другої половини тижня у вас прокинеться бажання допомагати близьким людям. Це похвально, проте не кожен зрадіє вашій ініціативі, тим більше якщо ваші наміри йтимуть урозріз з планами оточуючих.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Новий тиждень подарує масу енергії та натхнення на реалізацію справ, що відкладаються, це дасть початок і іншим змінам. Цілком ймовірно, що ви захочете почати життя з нової сторінки, і ваш настрій буде до цього сприяти. Намагайтеся зібратися і пустити всі свої сили та ідеї на підтримку відносин з людьми. Проте остерігайтеся вчинків, орієнтованих задоволення особистих цілей і потреб.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Люди цього знаку опиняться на підйомі фізичних і душевних сил. Ви зможете показати себе з найкращого боку; спробуйте максимально реалізувати всі можливості, які дасть вам доля. Вас чекає успіх у ділових переговорах та закордонних поїздках. Втім, зірки радять більше часу проводити у сімейному колі та з друзями. Тиждень – вдалий час для подорожей, збирання інформації та облаштування житла.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Цього тижня ви відчуєте справжню гордість за власні досягнення на роботі. Витрати, вкладені в ідею, поступово повертаються до вас сторицею. Будуть і компліменти, і повага товаришів по службі, і грошові заохочення. Ви справедливо заслужили ці бонуси і потребуєте невеликого відпочинку. Вихідні проведіть активно, у колі близьких чи друзів.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Початок тижня буде тихим і спокійним, зате з її середини на вас чекають різні дивовижні події. Не засмучуйтесь, якщо те, про що ви так мріяли, не станеться тут і зараз; Усьому свій час, а значить, воно ще не настало. Скоро у вас з'явиться "їжа для роздумів". Звичайно ж, ви, як ніхто інший, знаєте, що вам потрібно, тому не приймайте сторонні зауваження на свій рахунок. Близькі намагаються вам допомогти, не відштовхуйте їх.

Діва

Діва
Діва

Початок тижня для представників цього знаку визначатимуть робота та кохання. Фортуна посміхатиметься часто, тому не провороньте зірковий час. Ви зможете легко генерувати ідеї та легко втілювати їх у життя. Гарний час для нових проєктів та далеких поїздок. Однак потрібно бути обережним, щоб вам не завадили заздрісники. Імовірні проблеми і з держструктурами – можливо, доведеться обстоювати власні інтереси.

Терези

Терези
Терези

Вам захочеться переробити якнайбільше справ до Нового року, а це може негативно позначитися на вашому здоров'ї. Перше – ви повинні взятися за роботу, яку давно закинули, та довести її до кінця. Саме цей напрямок впливатиме і на особисте життя, і на фінансову стабільність. До решти справ варто звертатися по черзі, виважено та впевнено. А якщо відчуваєте незадоволення роботою – настав час її змінити.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

На новому тижні ваша репутація – репутація людини авторитетної і знаючої – може стати під сумнів. Вівторок – не найкращий час для започаткування нових проєктів, краще завершіть старі. Загалом тиждень буде сповнений любов'ю та романтикою. Ви також можете сподіватися на успішне завершення давно розпочатого. Тільки не забувайте зрідка озиратися на всі боки.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Ви ще не здійснили свої мрії? Настає благодатна пора! Ви зможете виконати задумане, тож складіть список – і за роботу. У професійній сфері можуть виникнути деякі непорозуміння, але ви впораєтеся з ними. Нові зв'язки та знайомства, можливо, дозволять розпочати власний бізнес. Впевненість у собі принесе свої плоди. Крім того, для оздоровлення духу та тіла вам потрібен активний відпочинок, займіться спортом чи коханим хобі.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Доведеться повністю сконцентруватися на проблемах, які потребують термінового вирішення, і в жодному разі не відволікатися. Щоб уникнути проблем зі здоров'ям, зірки радять зайнятися спортом та більше ходити пішки. Цілком можливо, що незабаром ви знайдете свою точку рівноваги, і все це здасться несуттєвим. Не виключено, що ви зміните місце проживання чи навіть місто проживання. Друга половина тижня підходить для нових починань, знайомств та кар'єрного зростання.

Водолій

Водолій
Водолій

Вам настане період ризиків і необдуманих вчинків, тому, перш ніж почати діяти, потрібно добре розібратися та опрацювати варіанти наслідків. Цілком можливо, що ви отримаєте пропозицію про відкриття власного бізнесу, а також заробите гроші та бонуси на майбутнє. Не зневажайте їх, навіть якщо у найближчих планах у вас немає нічого подібного. Далеко від дому від'їжджати не рекомендується.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Пропускайте повз вуха поради та настановлення друзів; вони переслідують власні егоїстичні цілі. Краще налагодьте стосунки з керівництвом. Ви профі та здатні зійти на кар'єрний Олімп завдяки протекції впливових роботодавців. Апелюйте до їхніх почуттів, вони вам допоможуть творчо реалізуватися та розбагатіти. Тепер вам платитимуть за високий професійний рівень.

Нагадаємо про гороскоп для всіх знаків Зодіаку на Новий рік: Діви зустрінуть 2023 року у сварці, Овни залишать усе, а Скорпіони будуть зірками.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на грудень 2022 року: Водоліям допоможуть зірки, Левам буде важко, а Овни кайфануть перед Новим роком.