У будинку завжди має приємно пахнути. Це головні правила затишку та охайності, за якими багато хто оцінює господиню. Аромату можна досягти різними способами - освіжувачами, спеціальними паличками, зволожувачами повітря з оліями. Є більш спрощені варіанти.

Для того, щоб наповнити будинок цитрусовим ароматом перед новорічними святами, можна скористатися екологічно чистим способом.

Новий рік і чудеса, фото з відкритих джерел
Новий рік і чудеса, фото з відкритих джерел

Як досягти цитрусового аромату

Оберіть свій улюблений цитрусовий фрукт. Можна зробити мікс ароматів. Наповніть каструлю водою та поставте на вогонь грітися. Вкиньте декілька шкірок від апельсинів або лимонів, без будь-яких ще інгредієнтів. Залишіть кипіти на слабкому вогні.

Апельсини на Новий рік, фото з вільних джерел
Апельсини на Новий рік, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Від випаровування води з ефірними оліями дым швидко наповниться приємним ароматом. На вогні таку каструлю можна довго тримати. Все залежить, яка площа приміщення для ароматизації та яка інтенсивність запаху вас цікавить.

Це простий та екологічний засіб для ароматизації будинку. Запах буде свіжим та приємним, залишиться надовго. Жодна хімія не використовується, а це дуже важливо для будинків, де є діти. Однак алергікам варто бути обережнішими.

Нагадаємо, це важливо зробити всім українцям до 31 грудня: як повернути новорічний настрій з дитинства, 5 порад

Раніше ми писали про те, що ви забудете, що таке злидні: де поставити ялинку в будинку, щоб весь 2023 був щедрим і багатим

Як повідомляв Знай.ua, щоб взуття не промокало під дощем і снігом: простий секрет, який врятує ваші ноги і черевики