Виконання бажання залежить від його формулювання і вибору правильної фази Місяця: молодик, повний Місяць, чи спадаючий.

Наприклад, коли Місяць зменшується, не варто просити грошей, здоров'я або примноження будь-чого. Езотерики зазначають, що коли фаза Місяця по довготі збігається з фазою сонця — магічний період і прекрасний момент для проведення ритуалів за виконанням бажань. Мрії повинні бути направлені на початок чогось нового і позитивного, вести до змін і розвитку в кращу сторону.

Повний місяць. Фото: Youtube
Повний місяць. Фото: Youtube

Перший Місячний день - це універсальний час, коли можна просити чого завгодно: грошей, щастя, любові, струнку фігуру, міцне здоров'я.

Що загадати на Повню

Для проведення обрядів у цей період важливо вибрати тільки одне прохання, з яким ви звернетеся до вищих сил, сконцентруватися на ньому і направити енергію на його досягнення.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Візьміть в руку склянку з водою — вона підсилює ефект обігу. Нашіптуйте бажання на рідину, після чого випийте її. У цей час найкраще просити що-небудь пов'язане з грошима, здоров'ям і сімейним благополуччям.

Ритуали на спадаючий Місяць

В цей час загадувати бажання не потрібно, так як енергетика у світила слабка, згасаюча, і результат не виправдає очікувань. Але йдеться про бажання, які передбачають розвиток і просування, якщо ж мрієте позбутися від чого-небудь, цей період - найкращий.

Просіть у вищих сил виконання особливого побажання. Так можна зменшити біль, неприємності, кількість ворогів і зайві кілограми на талії.

У цей період ви не можете попросити більше грошей, друзів або щастя, але спробуйте позбавитися від шкідливих звичок, настирливих людей, неприємностей, що навалилися.

Виконання бажання на зростаючий Місяць

Це слушний час для проведення більшості ритуалів. Просити можна любові, грошей, успішного початку проекту, підвищення по службі, зростання рослин, поліпшення зовнішності, зміцнення здоров'я, відносин, розкриття талантів.

Нагадаємо, ми писали, що як привернути кохання у своє життя — поради для знаків зодіаку.

Як повідомляв "Знай.ua" як почистити труби в раковині самотужки, та чому не можна лити в них окріп.

Також "Знай.ua" інформував, шість порад, щоб підвищити самооцінку: ви можете це зробити