Для наших читачів, які мають відношення до водіння транспортних засобів, є важливе зауваження. Справа в тому, що директор мережі заправних станцій "Prime" Дмитро Леушкин висловив думку, що українцям необхідно зробити запаси дизельного палива, так як цієї зими будуть перебої з паливом. Простими словами - купуйте солярку, поки є.

Про це стало відомо завдяки коментарю Дмитра Леушкина для українських журналістів.

Солярка, скріншнот: YouTube
Солярка, скріншнот: YouTube

За його словами, українцям потрібно приготуватися до перебоїв з паливом, тому що вони будуть. Чому? Тому що на роботі мереж АЗС негативно позначається відсутність мобільного зв'язку з водіями, відсутність Інтернету на заправках.

Крім того, Леушкин підкреслив, що зараз "дуже багато питань з роботою митниці". Ці фактори і призведуть до перебоїв з паливом. Нагадаємо, в кінці квітня 2022 року в Україні вибухнув паливний криза із-за того, що російські окупанти посилили обстріл нафтозаводів, нафтобаз, об'єктів залізничної інфраструктури. Але вже до кінця червня паливний криза подолали.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Паливо, скріншот: YouTube
Паливо, скріншот: YouTube

У листопаді в Україні збільшився попит на паливо (зокрема, на бензин), хоча зазвичай цей місяць є так званим "мертвим сезоном". Це сталося через те, що українці із-за відключення електроенергії почали активно використовувати генератори. Один генератор в добу в середньому витрачає стільки ж палива, скільки звичайний автомобіль (приблизно 10 літрів).

Директор консалтингової компанії "А-95" Сергій Куюн вважає, що в довгостроковій перспективі фактор "генераторного" попиту не повинен спричинити за собою підвищення цін на паливо.

Нагадаємо, як визначити, чи заряджена батарея: проста перевірка за пару секунд.

Раніше повідомлялося, експерти розповіли, як водії можуть підготувати автомобіль до проходження техогляду: сильно підвищить шанси.

Також, як врятувати телефон, який впав у сніг або воду: швидкі кроки для вірної реанімації.