Відома українська тарологиня і астрологиня Людмила Хомутовська знову порадувала українців своїм прогнозом щодо того, що відбуватиметься в Україні найближчим часом.

Про ситуацію в країні вони поговорили разом із Славою Деміним на YouTube-каналі "Люкс ФМ". Зокрема, вони обговорили повернення ЗАЕС та Мелітополя, чи минула вже хоча б половина війни, а також коли чоловікам дозволять виїжджати.

Людмила Хомутовська, скріншот: YouTube
Людмила Хомутовська, скріншот: YouTube

Справа в тому, що Мелітополь відкриває нашим військовим шлях до деокупації Кримського півострова. Також дуже важливим для всього світу є звільнення міста Енергодар, де розташована Запорізька атомна електростанція. Астролог подивилася, коли і як це станеться.

"Я думаю, що це буде в січні. Там буде виснаження, як у Херсоні, але якась там буде хитрість з нашого боку. Прийдуть не звідти, звідки чекали. Бої будуть, але вони будуть на межі міста", - каже астрологиня.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Щодо ЗАЕС, карти показали, що це відбудеться або за тиждень до Нового року, або через тиждень після. Однак, це точно відбудеться вже зовсім скоро, залишилося менше місяця.

Карти таро, скріншот: YouTube
Карти таро, скріншот: YouTube

Повномасштабна війна триває вже майже десять місяців, і людям стає цікаво, чи пройшла хоча б її половина, чи до екватора ще плисти та плисти. При цьому розклад Людмила робити не стала. Вона вважає, що ми не тільки пройшли половину, але вже в кінці.

"На початку весни ми чекаємо на мир" - каже жінка.

Ну, і під кінець поставили питання, яке цікавить мільйони чоловіків. Коли влада дозволить їм виїжджати за межі України.

"Це буде 2023 рік, але знову нам кажуть почекати, доки пройдуть деякі події. У 2023 році виїжджатимуть" - підсумувала Людмила Хомутовська.

Нагадаємо, що політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів та путіна

Раніше повідомлялося, що диктатор путін знову продемонстрував усі ознаки того, що йому залишилося недовго: трясуться руки та сповільнилася реакція

Також, хто обстріляв Хакасію: на Росії залишилося без опалення 70 тисяч людей у ​​лютий мороз