Українські АЗС підняли ціни на всі види пального, винятком стало лише дизельне паливо. Скільки тепер у середньому коштуватиме літр бензину, автогазу та дизеля, показують дані моніторингу, якими поділився портал Мінфін.

Ціни на автомобільне паливо вперто прагнуть і досягають нових психологічних позначок. Так станом на 6 грудня на українських АЗС зросли середні відпускні ціни практично на всі види пального.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Бензин А-95 преміум у середньому пропонується по 52,05 гривні за один літр, що на 10 копійок дорожче, якщо порівнювати з попереднім торговим днем. Бензин А-95 також подорожчав, але вже на 22 копійки - до 51,24 гривні за один літр.

Середня ціна на бензин А-92 досягла позначки в 51,16 гривні за літр, а це на 5 копійок дорожче, ніж у попередній торговий день. Також зріс цінник на автомобільний газ - до 29,13 гривні за літр. Це на 6 копійок дорожче, ніж на день раніше.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Водночас дизельне паливо не подорожчало, а навіть трохи знизилося в ціні. Його продають по 54,92 гривні за літр, що на 2 копійки дешевше, ніж днем раніше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як ажіотаж із генераторами вплине на вартість палива: чи буде дефіцит і в чому причина черг на АЗС.

Також наш портал інформував, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як ажіотаж із генераторами вплине на вартість палива: чи буде дефіцит і в чому причина черг на АЗС.