Очільника МЗС запитали, чи є потреба вручати повістки до ЗСУ на блокпостах, на що він заявив, що справи знаходяться в абсолютно іншому стані, через велику кількість добровольців у ЗСУ обирають лише найкращих.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, під час виступу в ефірі національного телемарафону.

Денис Монастирський, скріншот: YouTube
Денис Монастирський, скріншот: YouTube

"Сьогодні ми маємо велику кількість добровольців, які приходять у відповідні пункти комплектування для того, щоб бути мобілізованими до лав ЗСУ. Тому сьогодні, спілкуючись з нашими Збройними силами, я розумію, що вони мають можливість уже відбирати найкращих з бажаючих. Тому, в принципі , зараз немає потреби закликати когось на блокпостах", - зазначив Монастирський.

На відміну від країни терориста та агресора, служити в Збройних силах України є честю та багато чоловіків та жінок знаходяться у стані очікування, щоб відправитись на фронт.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Блокпост, фото: скріншот з відео
Блокпост, фото: скріншот з відео

Також відомо, що зростання обсягів мобілізації не має, з 24 лютого відбувається планова мобілізація. Також нагадаємо, що 16 листопада Верховна Рада продовжила строк дії воєнного стану та загальної мобілізації ще на 90 днів – до 19 лютого 2023 року.

Нагадаємо, ми писали, що Михайло Подоляк запропонував росії гарантії безпеки: "Підписати можемо в тому ж місті".

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ не випускають російських окупантів зі стратегічної пастки, тому вони й дотримуються методу терору: вже використали усі свої козирі.

Також "Знай.ua" інформував, Росіяни перетворили кримський Джанкой на найбільшу свою військову базу: ЗСУ чекає незабаром багато роботи.