Українці можуть розраховувати ще на одну соціальну допомогу від держави. Під категорію потрапляють не всі, а лише ті, хто мешкає у певних населених пунктах.

Право на допомогу на проживання отримали мешканці ще 71 населеного пункту. Таку кількість місць додали до оновленого списку громад, розташованих у районі проведення воєнних дій, що перебувають у тимчасовій окупації чи блокуванні.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Відповідний наказ видало Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Список поповнився Вільнянською міською та Петро-Михайлівською сільською територіальними громадами Запорізького району Запорізької області, Високопільською селищною, а також Кочубеївською та Новоолександрівською сільськими територіальними громадами Бериславського району Херсонської області. До складу вказаних тергромад всього входить 71 населений пункт.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Мешканці цих пунктів тепер можуть отримувати виплати на проживання у розмірі 2000 грн на дорослу людину та 3000 грн на дитину чи людину з інвалідністю.

Гроші. Фото: скриншот Youtube
Гроші. Фото: скриншот Youtube

На відповідну допомогу мають право мешканці 331 територіального товариства дев'яти областей. Повний список доступний тут.

Раніше ми писали про те, що українцям показали ціни на популярні продукти – хліб, каву, чай та борошно: від бюджетного варіанту до менш доступного

Як повідомляв Знай.ua, в Україні з грудня значно зросла сума аліментів: кому і на скільки

Також портал Знай.ua писав, що українці масово відмовляються від російської мови навіть у побуті: що говорять опитування на 10-й місяць війни