Вже зовсім скоро ми святкуватимемо Новий Рік 2023... хоча настрої як такого практично ні в кого немає через повномасштабну війну, розв'язану Росією 24 лютого.

Є почуття провини перед воїнами ЗСУ, які змушені перебувати в окопах, замерзати та спати під обстрілами. Але з іншого боку – наші захисники самі заявляють, що українцям на мирній території треба продовжувати жити. І святкування Нового Року ніхто не скасовував. Тому варто окремо зупинитися на цьому дні, щоби обговорити головні заборони до святкового столу.

Новий 2023 рік, фото Знай.ua
Новий 2023 рік, фото Знай.ua

Покровителем наступного року виступає Чорний Водяний Кролик – кіт. Тварина ніжна, хоч і невибаглива. Щоб отримати від Кота (Кролика) удачу та щастя, важливо правильно задобрити його. Тому ми розповімо про те, що має стояти на вашому святковому столі.

Дуже невиховано ставити на стіл ті страви, які складаються з м'яса господаря року. Тому ніяких кроликів на Новий Рік, а тим більше – котів. Також важливо відмовитись від величезної кількості "зелених" закусок, бо таким чином стіл перетворюється на зелений луг, а кролики ділитися своєю їжею зовсім не люблять.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Новий 2023 рік, фото: Знай.ua
Новий 2023 рік, фото: Знай.ua

І насамкінець варто додати, що потрібно дотримуватися балансу - з рибою, з м'ясом і чимось вегетаріанським.

Нагадаємо, українцям показали ціни на популярні продукти - хліб, каву, чай і борошно: від бюджетного варіанту до менш доступного

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні змінилися цінники на популярні фрукти: що можна купити дешевше, поки є шанс

Знай.ua писав, дешевий спосіб швидко очистити чавунну сковороду: обійдеться в копійки