В Україні вкотре оновили ціни на пальне. Водіям показали, скільки зараз коштує бензин, дизельне паливо та автомобільний газ на АЗС.

Дані сайту auto.ria. зібрані за понеділок, 5 грудня, передає видання "Хвиля". Загалом деякі види палива встигли відчутно подешевшати на початку зими, так що у водіїв є привід для радості, хоча ніхто не виключає коливань у ціні надалі.

АЗС, фото з вільних джерел
АЗС, фото з вільних джерел

Наприклад, середній цінник на бензин А-95 преміум встановлений на рівні 51,27, хоча ще 2 грудня його продавали за 51,55 грн/л. А-95 коштуватиме 50,58 грн/л, днями раніше був по 50,73 грн/л.

А ось А-92 суттєво знизився у вартості – зараз його пропонують на АЗС 50,46 грн/л, порівняно з 50,96 грн/л, що було кілька днів тому.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Літр дизпалива теж упав у ціні, другого числа був по 54,87 грн/л, зараз його можна придбати за 54,75 грн/л. Та сама історія і з автогазом - середня вартість автогазу встановлена на рівні 28,73 грн/л, раніше була 28,85 гривень за літр.

Ціни на паливо, дані auto.riа
Ціни на паливо, дані auto.riа

Ось такі ціни на всі види палива пропонують різні автомобільні заправні станції по країні:

Ціни на паливо, дані auto.riа
Ціни на паливо, дані auto.riа

Ціни на паливо, дані auto.riа
Ціни на паливо, дані auto.riа

Раніше ми писали про те, що українці масово відмовляються від російської мови навіть у побуті: що говорять опитування на 10-й місяць війни

Як повідомляв Знай.ua, кинуть найзапекліші курці — в Україні хочуть підвищити акциз на тютюнові вироби

Також портал Знай.ua писав, що в Україні змінилися цінники на популярні фрукти: що можна купити дешевше, поки є шанс