Про фінансове благополуччя важливо просити з чистими помислами і відкритою душею. Також необхідно, щоб грошова молитва не була спрямована на шкоду іншим.

Існує величезна кількість молитов до Бога і Святих про матеріальне благополуччя. Налаштуйтеся на молитву, серйозно обміркуйте свої побажання. Читайте з душею, а не просто як текст.

Молитва до Чудотворний. Фото: скриншот з відео
Молитва до Чудотворний. Фото: скриншот з відео

Молитва за гроші до Миколи Чудотворця

О, Великий Чудотворець, святителю Христовий, отче Миколаю, Чудотворцю! Молимо тебе, надія всіх християн, вірних захисник, голодних годівник, радість тих, хто плаче, лікар тих, хто хворіє, по морю плаваючих управитель, убогих і сиріт годівник і всім швидкий помічник і покровитель, хай мирне життя проживемо тут і нехай побачимо славу вибраних Богом на небі, і з ними невпинно оспівувати будемо єдиного в Трійці Бога на віки віків. (Далі говорите те, чому вам потрібні гроші, для чого, просите допомоги Миколи Чудотворця у вирішенні фінансових труднощів). Амінь.

Молитва на удачу і гроші Святителю Спиридону Триміфунтському

О святителю Спиридоне! Умоли добросердя Бога, нехай не засудить нас за помилками нашими, але учинить з нами з ласки своєї. Випроси нам, рабам Божим (імена), у Христа і Бога наше мирне безтурботне житіє, здоров'я душевне і тілесне. Визволи нас від усякого лиха душевного і тілесного, від усіх томлінь і диявольських наклепів. Поминай нас перед престолом Вседержителя і умоли Господа, нехай дасть багатьом нашим гріхам прощення, безбідне і мирне житіє нехай дасть нам, смерті ж живота непосоромленого і мирного та й блаженства вічного в майбутньому сподобить нам, так невпинно відправляємо славу і подяку Отцю і Сину і Духу святому, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сильна молитва на гроші і удачу від Ванги

Ангел Світлий, який зверху дивиться на нас. Перед тобою схиляю голову, з проханням до тебе звертаюся. Допоможи мені знайти удачу і розбагатіти, не заради зла багатства шукаю, а щоб життям спокійною і забезпеченим жити. Ангел Світлий, від допомоги твоєї долі моя залежить, як сонце для світу важливо, так і допомога твоя для мене важлива. Наведи на мене удачу, заради всього прошу, наведи. Амінь.

Молитва . Фото: скриншот з відео
Молитва . Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, ми писали, що витримати Різдвяний піст можливо: коли дозволено випити вина та поласувати рибкою, правила 40 днів.

Як повідомляв "Знай.ua" що чекає на знаки Зодіаку у 2023 році — кому прийдешній рік принесе любов, а кому здоров'я.

Також "Знай.ua" інформував, що можна їсти на Різдвяний піст: вірянам показали харчування по днях, аж до 6 січня.