Щороку є кілька дзеркальних та магічних дат і остання у 2022 році – це 12 грудня, адже це 12.12.

Це наш останній шанс цього року щось змінити в житті і тим більше актуально напередодні Нового року. Усі українці хотіли б змінити одне – війну. Адже всі ми прагнемо перемоги України над диктаторською росією. То як же спрямувати енергію 12 грудня у потрібне русло? Нині ми про це розповімо.

Двійка означає гармонію та мир, а нуль додає позитивну енергію. Тому навіть тут найвищі сили натякають, що ми можемо запрограмувати себе на швидку перемогу.

Дзеркальна дата, збраження ілюстративне
Дзеркальна дата, збраження ілюстративне

Останній дзеркальний день 2022: що потрібно зробити 12 грудня

Перші числа дзеркальної дати дорівнюють другому цифровому значенню. Це говорить про те, що майбутній день відзначений знаком балансу. Загалом останній дзеркальний день року присвячений любові, гармонії та самопізнанню. Якщо ви приділите цей час собі, то Всесвіт почує всі ваші таємні бажання та допоможе їх здійснити.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

12 грудня краще провести у спокої та медитації. Зберіться з думками і відволічіться від нагальних проблем - так ви зможете розчистити в голові непотрібні думки. Спробуйте сконцентруватися на своєму бажанні, правильно його сформулюйте до дрібниць, щоб Всесвіту було легше розпізнати його.

удача, фото pixabay
удача, фото pixabay

Ворожіння на зміни, замовляння на щастя 12 грудня 2022 року

Щоб залучити удачу та щастя, вам знадобляться сіль та кориця. На блюдце треба поставити свічку і навколо неї розкласти сіль, промовляючи такі слова:

"Негативна енергія та духи, вперед!"

Далі треба зосередитися на доброму та трохи помедитувати. Сіль зверху посипте корицею. І знову зосередьтеся на доброму.

Ще один обряд з використанням солі та пелюсток троянд допоможе вам бути щасливими у Новому році. Свічку запаліть і поставте її в центр блюдця. З солі зробіть коло і зверху посипте пелюстками троянд. Протягом наступних семи днів повторюйте своє бажання.

Загадай бажання, фото з відкритих джерел
Загадай бажання, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, які іграшки не можна вішати на ялинку в 2022 році: правила прикраси новорічної красуні для Чорного Кролика.

Раніше ми повідомляли, що в жодному разі не просіть це в новорічну ніч: які бажання не виконають Чорний Кролик та Кіт.