У пориві підвищеного ентузіазму всі знаки Зодіаку ризикують взятися за справу, з якою не впораються.

З цієї ж причини не варто надто довіряти даним вам обіцянкам: люди також будуть схильні переоцінювати свої можливості. Друга половина тижня принесе великий потяг до спілкування. В цей час буде легше заводити нові дружні та ділові знайомства.

Овен

Овен
Овен

Вдалий час для людей творчих професій, а також для тих, хто працює з людьми. Ваша креативність і винахідливість буде будити в людях емоції у відповідь. Завдяки цьому фінансове становище одужає, і ви зможете дозволити собі давно заплановані покупки. До кінця тижня аврал на роботі закінчиться, і ви зможете вільно зітхнути. Здоров'ю нині ніщо не загрожує. Головне – своєчасна профілактика захворювань та дбайливе ставлення до ресурсів організму.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Не варто цього тижня запускати нові проєкти, краще зайнятися завершенням старих; тихіше їдеш далі будеш. Підбивайте підсумки, робіть висновки, виконуйте ці обіцянки, розплачуйтеся з боргами. Фінансове становище залишиться стабільним, якщо ви навчитеся трохи економити у дрібницях. Якщо перебуваєте з кимось у конфлікті, неодмінно помиріться, інакше ця ворожнеча перекочує до наступного року, перетворившись на жорстку перешкоду.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Обставини дозволять вам займатися тим, що раніше було неможливо. Працездатність збільшиться і, як наслідок, принесе із собою вражаючі результати та збільшення добробуту. Величезну роль у вашому житті відіграють родичі, варто прислухатися до їхніх порад, вони будуть не зайвими. На цьому етапі Близнюки зможуть похвалитися чудовим здоров'ям. Творіть, вирушайте в гості, відвідайте театр, кінозал. Там на вас чекає благодатна душевна підзарядка.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Цей тиждень – не зовсім сприятливий етап для будь-яких професійних починань та фінансових вкладень. Поїздки та відрядження краще також відкласти до передноворічних часів, у знайомствах варто бути обачнішими. Уникайте різноманітних авантюр та сумнівних операцій. Якщо справи не ладнаються, винних не шукайте. Наприкінці тижня зросте небезпека травматизму, будьте обережні, уникайте надто активних та екстремальних видів відпочинку.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Поставте запити свого Его на п'єдестал і робіть те, що заманеться, крім нових справ; для реалізації грандіозних проєктів час невідповідний. Представникам знака, які мають безпосередній контакт із цінними паперами, фінансами, страховками, дуже важливо дотримуватися всіх правил і своєчасності в зобов'язаннях. Вихідні краще присвятити відвідуванню нових цікавих місць, самоосвіті, розширенню кругозору.

Діва

Діва
Діва

У професійному плані цей тиждень пройде під знаком творчості та неординарних рішень. З погляду доходів, цей тиждень теж буде дуже вдалим. Щоправда, доведеться чимало попрацювати. Головне – міцно стояти землі, адекватно сприймати реальність. Варто приділити увагу питанням заповіту, страхування, податків тощо. Ваші доходи впевнено зростатимуть, але не допускайте зайвого марнотратства. Зросте ймовірність застудних та інфекційних захворювань.

Терези

Терези
Терези

Протягом тривалого часу ви старанно працювали, і ось нарешті настав час пожинати плоди. У професійній діяльності на вас чекає небувале піднесення. Можливе просування по службі або збільшення заробітної плати. Тиждень сприятливий для початку ремонту в будинку або часткової зміни інтер'єру. Вихідні проведіть у родинному колі або хороших друзів.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Основний напрямок цього тижня – професійна реалізація. Деякі можуть отримати несподіване просування по службі. Усі грошові починання цього тижня обіцяють бути успішними. Але все ж таки варто бути насторожі, начальство може зненацька здивувати. Прекрасний час для великих покупок, які давно планували. Здоров'я не викличе особливих побоювань, якщо ретельно дбати про нього. У вихідні вас можливо відвідають гості здалеку.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Зараз любовні стосунки виступають на перший план, а роботу (навчання) захочеться дещо відсунути. Посилиться чуттєвість та примхливість, можливі перепади настрою. Постарайтеся себе контролювати, інакше можна надовго посваритися з партнером. Друга половина тижня розмірена та націлена планами у майбутнє. Зараз справді краще завершувати старе та не братися за нові проєкти. Хоча від душі помріяти ви зможете, і цілком можливо, що те, про що мрієте, реалізується найближчим часом.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Початок тижня буде продуктивним, тому запасіться терпінням. Завершуйте розпочате, займіться роздачею боргів. Друга половина – непоганий період на вирішення питань спадщини чи кредитування. Якщо не дуже орієнтуєтесь у цьому самі, потрібно звернутися за допомогою до фахівців. Намагайтеся ретельно відбирати людей на роль консультантів, оскільки не всі з них відповідають заявленому статусу.

Водолій

Водолій
Водолій

Унікальна харизма Водоліїв така, що вони здатні скрізь встигнути, поєднуючи роботу, сім'ю та відпочинок. Не завжди це дає бажані результати. Іноді одна ланка в ланцюжку підводить; Цього тижня цією ланкою може виявитися здоров'я. Виснажена імунна система може дати збій, і сил на її відновлення доведеться витратити багато. Боротьба з обставинами може також підірвати ваше фінансове становище. Намагайтеся у всьому дотримуватися помірності.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Обережність на новому тижні не завадить. Якщо у вашому оточенні з'явилася людина з непростим минулим або з пробілами в біографії, постарайтеся захистити себе від спілкування з нею. В іншому випадку на вас чекають нерозв'язні проблеми. Імпульсивність у прийнятті рішень – не найкращий спосіб виправити становище. Не піддавайтеся імпульсу, продумуйте власні кроки.

Нагадаємо про гороскоп на грудень 2022 року: Водоліям допоможуть зірки, Левам буде важко, а Овни кайфанут перед Новим роком.

Раніше ми повідомляли, що 6 пар знаків Зодіаку створено один для одного - найбільш сумісні за характером.