Через масовані та підлі ракетні атаки російських окупантів на критичну інфраструктуру України, в країні є проблеми з більшістю комунальних послуг, насамперед - зі світлом, коли його немає, то немає і джерела життя - води. Ми знайшли для наших читачів гарний лайфхак, як за таких непростих умов спорудити домашній водопровід за допомогою однієї пластикової пляшки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації, яка активно набирає багато лайків, на сторінці харківського паблику "LiveKharkov" в Instagram.

Водопровід із пластикової пляшки, скріншот: Instagram
Водопровід із пластикової пляшки, скріншот: Instagram

[quote author=""]"Все, питання з водопроводом вирішили. Давайте тепер такий лайфхак по світу. Підписуйся Харків LIVE. Надсилайте інформацію адмінy", — підписано відеоролик у соціальній мережі.

Водопровід із пластикової пляшки, скріншот: Instagram
Водопровід із пластикової пляшки, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто зазначити, що ця публікація привернула чимало уваги і українці вирушили до розділу з коментарями, щоби поділитися враженнями.

Ось, що пишуть люди: "Запит у гугле: Що робити якщо немає води? у долоні, виходить більше ніж півторушка, спасибі", "Фізика, шкільна програма. До речі, за цим принципом працює водонагрівальні баки, тільки в них замість повітря надходить вода", "Занадто багато одноразових пляшок виходить", "Дякую, шикарно".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, українським водіям нагадали про головні заборони на зимовому шляху: звертаємо увагу навіть на деталі.

Раніше повідомлялося, найдешевший спосіб обігріти будинок без опалення та світла: обійдеться менш ніж у 20 грн.

Також, деяких українців при оформленні субсидій не перевірять на борги: хто отримає допомогу.