Ось і настала зима, а з нею й зимова мода увірвалася на вулиці нашої улюбленої України.

І хоча ми боремося з раковиною пухлиною на політичній карті світу у вигляді росії та путіна, але все одно хочемо залишатися найкрасивішими та стильнішими. Звісно. хтось вважає, що мода - викачування грошей, а хтось намагається дотримуватися її канонів. То що ж увійшло до списку "антитренди" взимку 2022/2023?

Зима, фото: Знай.ua
Зима, фото: Знай.ua

Куртки-тедді

Ці куртки були популярними ще кілька років тому, але зараз вони втратили свою актуальність. Зроблені з м'якої верблюжої вовни, натуральної овчини або штучного хутра, вони, звичайно, досить теплі та практичні. Але їхній фасон з похилим плечем і вільним силуетом вже значно застарів і не вписується в сучасні тренди. Та й образ "під плюшевого ведмедика" видаватиме у вас людину, далеку від світу сучасної моди.

Куртки-парки

Ця зручна та практична модель зимової куртки з капюшоном вільного крою, що доходить до середини стегон, призначена для заміських прогулянок. На якийсь час зі спортивного одягу вона перетворилася на ультрамодну і була особливо популярна 5-6 років тому. Зараз таку куртку можна одягти в поїздку за місто, на лижну прогулянку, але вона втратила свою актуальність, як модний і навіть повсякденний зимовий одяг, як і будь-які інші куртки з капюшоном.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Куртка-парка, фото із соцмереж
Куртка-парка, фото із соцмереж

Довгі пуховики

Різноманітні моделі довгих пуховиків дизайнери пропонували кілька років тому, і вони мали популярність у жінок. Стьобані, об'ємні, довгі пуховики добре захищали від холоду, і при цьому непогано поєднувалися зі штанами та спортивним стилем одягу. Але в зимовий сезон 2023 жінки хочуть виглядати більш елегантно і жіночно, тому довгий пуховик буде говорити про те, що ви відстали від моди. До того ж він дуже незручний у повсякденному носінні.

Довгий пуховик, фото із соцмереж
Довгий пуховик, фото із соцмереж

Приталені куртки

Виходять із моди також жіночі приталені куртки, пошиті з поліестеру або мембранної тканини. Серед сучасних трендів вони вже не виглядають так естетично і жіночно, як кілька років тому, до того ж не є досить теплими. Крім того, приталені куртки струнка тільки жінок, що відрізняються гарною фігурою, або шиються з урахуванням особливостей фігури, що не додає їм практичності і популярності.

Куртка з хутряним оздобленням

Зимові куртки з хутряним оздобленням та хутряними вставками теж опинилися у списку антитрендів зими 2023 року. Така куртка хоч і є теплою, але створює образ, що не вписується в сучасні модні тенденції. Тому якщо жінка не хоче виглядати провінціалкою, яка безнадійно відстає від моди, краще від такої куртки відмовитися.

Нагадаємо, що пуховики більше не в моді: Андре Тан радить узимку укутатися в дублянку чи пальто.

Раніше ми повідомляли, які чоботи будуть у тренді взимку 2023: дизайнер Андре Тан показав актуальні моделі.