Прийшла зима й українці готуються зустрічати традиційні холоди й морози. За таких умов слід подбати й про свій гаджет, без якого не обходиться жоден вихід на вулицю.

На жаль, у мороз телефони можуть відключитися в найневідповідніший момент. То ж зимова пора для сучасних мобільних телефонів є справжнім випробуванням.

Не секрет, що холод, мороз і сніг можуть розряджати пристрої набагато швидше. Тому, щоб зберегти заряд батареї свого гаджета, слід дотримуватись низки простих правил.

Дівчина зі смартфоном. Фото: скриншот Youtube
Дівчина зі смартфоном. Фото: скриншот Youtube

Що не можна робити з телефоном у холоди та морози:

1. У холодну та морозяну погоду не варто носити смартфон у сумці або рюкзаку, особливо коли на вулиці сильний мороз. У цьому випадку, щоб не зашкодити своєму гаджету, найкраще класти його у внутрішню кишеню одягу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

2. Також не піде на користь протягом довгого часу розмовляти телефоном у мороз. Тому намагайтеся, щоб ваш пристрій не перебував на холоді довго. І як тільки закінчили розмову, одразу покладіть його туди, де тепліше.

3. Не заряджати смартфон перед виходом із дому також вважається помилкою. Краще у цьому підготувати свій телефон і зарядити його батарею.

4. Не потрібно також ставити свій телефон одразу на зарядку, як тільки-но прийшли додому. Спершу потрібно дати гаджету нагрітися до кімнатної температури.

Смартфон. Фото: скриншот з відео
Смартфон. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації