Регулярні відключення електроенергії стали новою реальністю українців через регулярні обстріли російських окупантів. Внаслідок цього мільйони людей залишаються не лише у темряві, а й без тепла.

Українці використовують всі можливі способи та лайфхаки, щоб якнайкращим чином облаштувати своє життя. То ж для багатьох буде надзвичайно корисною порада про те, як можна зігрітися за допомогою газової плити та цегли.

Щобільше, цей лайфхак обійдеться всього в суму до двадцяти гривень і підійде для тих українців, які мають газову плиту. Сам процес дуже простий, розповідає про це InternetUA.

Газова плита, зображення ілюстративне: YouTube
Газова плита, зображення ілюстративне: YouTube

Щоб дешево зігріти оселю необхідно покласти звичайну цеглу на газову комфорку з маленьким вогнем. Водночас довга сторона цеглини повинна бути повернута в цей час на вас.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Після цього почніть поступово збільшувати газ. У результаті цегла грітиметься і віддаватиме своє тепло. Таким чином вона перетвориться на невелику піч, яка дозволить трохи зігрітися.

Для цього способу дуже важливо обрати виключно вогнетривку цеглу, вартість якої - близько 18 гривень, що є досить доступною ціною для багатьох.

Крім того, при використанні такої "печі" потрібно обов'язково провітрювати будинок або квартиру, адже існує високий ризик вчадіти. Пластикові вікна можна відкрити на зимове провітрювання, у звичайних - трохи відкрити кватирку.

Центральне опалення, скріншот з відео
Центральне опалення, скріншот з відео

Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.ua", українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла