Внучка відомої української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко вразила шанувальників новими спокусливими фотографіями.

Внучка Ротару активно веде свій блог, тож має чимало шанувальників. Дівчина часто ділиться з ними новими фото, відео або просто цікавими подробицями життя на своїй сторінці в Instagram.
На цей раз Соня Євдокименко вирішила поділитися фотографіями з нової фотосесії. Зірка соцмереж опублікувала два фото, на яких позує у різних локаціях. На першому дівчина оголила свої ключиці і трохи відкинула голову назад.

Фото зі сторінки Соні Євдокименко
Фото зі сторінки Соні Євдокименко

А на іншому фото Євдокименко позує на тлі багатоповерхівки. Дівчина одягла чорні штани з високою талією і доповнила все кофтиною, яка ледве прикривала її груди.

Фото зі сторінки Соні Євдокименко
Фото зі сторінки Соні Євдокименко

Передплатники Соні Євдокименко відразу ж почали залишати для дівчини компліменти, зазначивши, що на фото вона дуже гарна.

"Прекрасно", "чудово", "Фото просто вища ліга", "дуже стильно", "Соня, ти дивовижна красуня!", "Крашачка", "яка красива", - зазначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що онука Софії Ротару показала груди шанувальникам і похвалилася шикарним обручкою від Tiffany.

Раніше ми повідомляли, що племінниця Софії Ротар Sonya Kay відхрестилася від зіркової тітки.

Також стало відомо, що Софія Ротару відхопила 2 мільйони гривень за скандальний концерт, після чого і було поставлено той діагноз.