23 листопада 2022 року Росія зробила чергову масову ракетну атаку проти мирного населення, схиляючи нашу владу до переговорів... і не розуміючи, чому така тактика не спрацює ніколи.

Через це вся Україна опинилася в темряві, повністю знеструмлено десятки міст і населених пунктів. Світло на вулицях було виключно від машин та ручних ліхтарів.

наслідки ракетного обстрілу Києва
наслідки ракетного обстрілу Києва

У зв'язку з тотальною темрявою виникла низка труднощів - як зняти кошти з банківських карток, де можна скупитися і чи можна розплатитися карткою. Відомо, що жодна мережа супермаркетів наразі не забезпечена повністю генераторами. Однак вони обіцяють працювати, навіть якщо електроенергії не буде дуже довго.

Наприклад, АТБ забезпечили лише 87 магазинів генераторами. Але закупити хочуть трохи більше семи сотень, не на вітчизняному ринку... через це знадобиться якийсь час на доставку та розподіл областями.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Супермаркет. Фото: Знай UA
Супермаркет. Фото: Знай UA

А от у "Сільпо" ситуація така - генераторами забезпечено 50 магазинів, але кількість супермаркетів збільшиться. Бо вже було проведено замовлення великої партії дизельних генераторів. Їхня мета – забезпечити робота 100 магазинів у 40 населених пунктів.

Нагадаємо, коли втратив близьку людину та залишився без копійки: у ПФУ підказали, що потрібно для отримання пенсії

Як повідомляв "Знай.uа", що робити українцям, якщо раптом запізнилися на потяг через російські обстріли: в Укрзалізниці дали кілька порад

Знай.uа писав, як виплачуватимуть субсидії після Нового року: українцям нагадали про важливі нюанси