На офіційній сторінці Пенсійного фонду України з'явилася інформація щодо того, скільки ж було виділено грошей на пенсії.

За листопад ПФУ передав 43 мільярди гривень. Уповноважені банки нарахували 100% профінансованих сум клієнтів, ніхто не залишився без грошей.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

"Станом на 21 листопада на пенсійні виплати спрямовано 43 млрд грн, у тому числі 9,3 млрд грн - на виплату пенсій через АТ "Укрпошта", 33,7 млрд грн - через уповноважені банки", - йдеться у публікації.

А от із "Укрпоштою" все не так "гладко", адже станом на 20 листопада пенсіонери отримали поки що лише 81,8% профінансованих сум. Загалом 527 тисяч пенсійних послуг було надано.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"У тому числі 21 листопада – 32 тисячі", - пише ПФУ у Facebook.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

І трохи про приємне. Цього року Пенсійний фонд, починаючи з січня і закінчуючи жовтнем, отримав на 18,3% більше коштів, ніж минулого року - 492,9 мільярдів гривень. Проте невідомо, чи вистачає літнім українцям збільшених виплат... адже війна змінила ціни практично на все.

Нагадаємо, вперше з початку війни: в Україні зросла середня зарплата, як змінився рівень безробіття

Як повідомляв "Знай.uа", на щастя українців: попри прогнози експертів, деякі продукти впали в ціні

Знай.ua писав, "Ощадбанк" запідозрили в шахрайстві, "відбирає" останні гроші: "Як прожити?"