Українські супермаркети знизили ціни на деякі популярні молочні продукти. Чим саме час поласує, показує портал Мінфін, публікуючи дані моніторингу мереж супермаркетів.

У середині листопада українські супермаркети оновили ціни на популярну молочку, а саме на йогурти, кефір та сир. Улюбленими продуктами можна побалувати себе дешевше, ніж було у жовтні.

Ціни на молочку. Фото: скрін youtube
Ціни на молочку. Фото: скрін youtube

Так, йогурт торгової марки "Активіа" Класичний 1,5% загалом пропонується по 19,20 гривні за 290 мл. Якщо порівнювати із жовтнем, коли він коштував 23,15 гривні, то ціна помітно знизилася.

Ціни на йогурт. Фото: скрін Мінфін
Ціни на йогурт. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кефір Селянський 2,5% у середньому пропонується по 37,40 гривні за 950 мл, що на 59 копійок дешевше, ніж місяцем раніше. Цінники на цей товар варіюються залежно від торгової мережі. Так, в Auchan кефір можна купити за 35,60 гривні, а у Novus на порядок дорожче – 38,99 гривні.

Ціни на кефір. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кефір. Фото: скрін Мінфін

Сир торгової марки "Простоквашино" 9% подешевшав з 60,03 до 59,32 гривні за 300 грамів. Найвищі цінники на продукт у мережі Auchan – 60,40 гривні, а найдешевше у Varus – 58,40 гривні.

Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, яйця знову б'ють антирекорди, а свинина до зими дешевшає: як у середині листопада змінилися ціни у супермаркетах.

Також наш портал інформував, борщовий набір вдвічі дешевший, а от фрукти на одному рівні: порівняння ціни на продуктовий набір в Україні та Європі.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на м'ясо зростають як на дріжджах: у чому причина та за яких умов воно подорожчає ще більше.