Українські АЗС виставили нові цінники на бензин, дизельне паливо та скраплений газ. Ціни на деякі види палива залишилися незмінними, інші - подешевшали. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Станом на 15 листопада українські АЗС не підняли ціни на жодний вид автомобільного палива. Деяке пальне залишилося з тими ж цінами, що й у попередній день, а деякі стали дешевшими.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Так, бензин А-95 преміум у середньому пропонується по 49,97 гривні за літр, як і попереднього торгового дня. Залишився без змін цінник і на бензин А-95 – 49,43 гривні за літр.

Водночас бензин А-92 хоч і не суттєво, але впав у ціні. Цей вид палива продають у середньому по 47,83 гривні за літр, що на 5 копійок дешевше, ніж у попередній торговий день. Також трохи втратило у ціні дизельне паливо. Його середня ціна на АЗС становить 53,95 гривні за літр, що на 1 копійку дешевше, ніж напередодні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Цінники на скраплений газ залишилися без змін – у середньому 28,72 гривні за один літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на АЗС стабілізувалися, але ні краплі не радують: скільки коштуватиме літр бензину, дизеля та автогазу.

Також наш портал інформував, експерт розповів, як перебої з електрикою можуть вплинути на паливо: чи готувати водіям гаманці із заощадженнями.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав .