Внаслідок терористичної атаки наших прибацаних сусідів частина України опинилася без світла та водопостачання. Також починаються перебої з мобільним зв'язком та інтернетом.

Так, мобільний оператор Kyivstar випустив заяву у якій попередив абонентів про проблеми.

"Подекуди може зникати зв’язок в наслідок обстрілів і вимкнення електроенергії. Знаємо. Будемо лагодити. Користуйтесь національним роумінгом", – йдеться у повідомленні компанії Kyivstar.

Також компанія Vodafone Ukraine попереджає, що в українців можуть виникати труднощі з використанням їх мережі через ракетні обстріли.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Друзі, через обстріли і нестачу живлення можуть виникати тимчасові обмеження в роботі наших послуг. Ми працюємо. Тримайтеся там", – йдеться у повідомленні компанії у мережі Twitter.

Також компанія Vodafone Ukraine зазначає, що користувачі можуть допомогти розвантажити мережу.

"Для подовження роботи базових станцій від акумуляторів просимо вас зменшити споживання сервісу передачі даних: Вимкніть автозавантаження медіа в месенджерах. Не використовуйте YouTube, або встановіть низьку якість відео. За можливості зменшіть використання мобінтернету", – дають прості поради спеціалісти компанії.

Раніше Знай повідомляв, що росія завдала наймасштабнішого удару по енергетичній галузі України за всю війну. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко на своїй сторінці у мережі Фейсбук. Міністр зазначив, що підступна атака держави-терориста позначиться не тільки на нашій енергосистемі – відголоски відчують і країни-сусіди.