Газопостачальна компанія Нафтогаз, яка замінила минулого постачальника та перевела майже всю частину населення на себе, попередила українців про нові рахунки за газ. Незабаром споживачі отримають сформовані за жовтень місяць платіжки.

У Нафтогазі повідомили, що отримати рахунки за газ можна буде після 20 листопада "Укрпоштою". Однак у бажаючих є можливість отримати квитанції раніше, скориставшись особистим кабінетом на сайті постачальника або ж у чатботах компанії в соцмережах. Також рахунок за спожитий газ можуть надіслати на електронну пошту.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

У пресслужбі Нафтогазу також попередили, що сума до сплати розраховується виходячи із даних про спожитий газ, а їх, у свою чергу, передає облгаз. Варто знати, що платіжки формують щомісяця у 10-12 числах.

Для споживачів є невеликий бонус у вигляді знижки 1%, якщо рахунок за газ буде сплачено до 15 листопада в особистому кабінеті або чаті GASUA. Маленька, але все ж таки приємність. Але є нюанс: використовувати знижку можна буде не того ж місяця, а лише під час наступного платежу, тобто у грудні 2022 року.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Раніше ми писали про те, як українці отримуватимуть зарплату у разі відключення світла: розмір виплат та альтернатива від начальства

Як повідомляв Знай.ua, супермаркети виставили нові цінники на популярні крупи: гречка та рис майже зрівнялися в ціні

Також портал Знай.ua писав, пенсії за віком та інвалідністю хочуть призначати по-новому: які зміни чекають на українців